Jump to content

Kako da dobijete Tyrande Whisperwind za Hearthstone


kruko

Recommended Posts

tyrande

Blizzard je dodao novog Hearthstone heroja za Priesta, čuvenu priestess of Elune, Tyrande Whisperwind, ali je ona trenutno dostupna za samo mali broj zemalja putem promocije nove Twitch usluge.

Ona se može dobiti besplatno putem aktivacije Twitch Prime usluge na vašem Twitch nalogu, koja je 30 dana besplatna. Nažalost, ova opcija je dostupna za svega par zemalja u svetu, i naravno naša nije jedna od njih, tako da na ovaj način trenutno ne možemo da dobijemo Tyrande.

Međutim, postoji način na koji možemo da zaobiđemo ovu restrikciju. Potrebno je da napravite nalog na Amazonu i da zatim na vašem Amazon nalogu aktivirate uslugu Amazon Prime. Baš kao i Twitch Prime, i Amazon Prime nije dostupan zvanično u našoj zemlji, ali se ovo može zaobići.

Da biste aktivirali besplatan promo period od 30 dana Amazon Primea, dovaljno je da stavite podatke neke vaše kartice, a da za billing address stavite neku adresu u SAD (nije bitno koja adresa, bitno je samo da je prava, postojeća adresa, možete čak i adresu samog Blizzarda). Na ovaj način ćete bez problema aktivirati Amazon Prime promo period.

Nakon što ovo uradite, odete na Twitch Prime i nađete opciju da povežete vaš Twitch Prime sa Amazon Prime nalogom, što bi trebalo da prođe bez problema, i sada je vaš Twitch Prime aktiviran.

Nakon aktivacije Twitch Prime usluge, u Twitch meniju sa leve strane videćete sličicu Tyrande, kliknete na nju i biće vam ponuđen kod, koji aktivirate na battle.net i na taj način dobijete portret Tyrande i Tyrande cardback u kolekciji.

Nakon što preuzmete novog heroja, deaktivirajte vaše Amazon i Twitch Prime naloge, jer vam neće biti potrebni, a nakon 30 dana probe se naplaćuju.

Nadamo se da ćete uspeti da na ovaj način uživate u novom Priest heroju!

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Jebem li ga zašto se to dešava...

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...