Jump to content

MVP Phoenix i IG Vitality eliminisani sa MDL


Lucky

Recommended Posts

dota_vicigaming

Korejanski i kineski predstavnik su eliminisani iz daljeg toka takmičenja. Vici Gaming i LGD.ForeverYoung preživeli prvi dan plejofa.

Prvog dana plejofa na MarsTV Dota League turniru u Ksiamenu, Kina, eliminisana su dva tima. Vici Gaming je eliminisao korejskog predstavnika MVP Phoenix sa 2-1, dok je IG Vitality eliminisan od strane LGD.ForeverYoung sa 2-0.

U finalnoj rundi prvog eliminacionog meča, Vici Gaming je uspeo da eliminiše oba protivnička  core heroja u četvrtom minutu susreta, što je postavilo MVP u lošu poziciju za borbu oko Rošana. Vici Gaming je bez problema uzeo Aegis u 13 minutu ali MVP je izbegavajući okršaje uspeo da izniveliše stanje u finalnoj rundi. Vici Gaming je iskoristio propali pokušaj MVP Phoenixa da im uđe u bazu, te je posle niza osvojenih timskih borbi, ponovo prešao u vođstvo i uništio protivnički tron u 52 minutu.

LGD.ForeverYoung je sa 2-0 eliminisao IG Vitality. Obe runde su dugo trajale, dok je druga bila svačija partija do poslednjih sekundi susreta. IG Vitality je uporno pokušavao na leđima Dragon Knighta, Gyrocoptera i Slardara da uđe u protivničku bazu, gde su ih dočekivali i slali nazad u fontanu, podjedjako snažni Timbersaw, Terrorblade i Earth Spirit.

Posle loše procene IG Vitalityja oko protivničkih buybackova, LGD.ForeverYoung uspeva da elminiše 4 protivnička heroja, i da povrati kontrolu nad mapom. Usledila je joč nekoliko pikova nad protivničkim igračima, te je LGD.ForeverYoung ušetao u protivničku bazu, dok su 3 heroja IG Vitality imala još oko 40 sekundi u fontani. Preskočivši barake i udarajući direktno na T4 tornjeve i sam tron, LGD.ForeverYoung je eliminisao IG Vitality.

Sutra slede mečevi OG protiv Vici Gaming i Team Secret protiv LGD.ForeverYoung za opstanak na turniru, dok se u gornjoj polovini tabele, za mesto u finalu, susreću Newbee i Evil Geniuses.

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...