Jump to content

“Start Democracy” Hearthstone turnir


kruko

Recommended Posts

start democracy logo

Naredna tri dana igraće se jedan od, po imenima, najvećih Hearthstone turnira ovog meseca.

Radi se o turniru pod imenom “Pokrenimo Demokratiju” i čija je uloga da ukaže na neravnopravnost esportista prilikom dobijanja viza i radnih dozvola za učešće na raznim turnirima i gejmerskim događajima. Svedoci smo u poslednje vreme situacija gde zemlje često zabrane ulazak u državu nekim igračima i pored svih potrebnih garancija od strane timova i samih kompanija da igrač tu dolazi isključivo radi učešća na turnir.

Turnir zajednički organizuju Video Game Votes Network (VGVN) i One Nation of Gamers (ONOG), organizacije koje se i generalno bave promovisanjem gejming kulture već dugi niz godina.

Događaj traje od danas (petak) do nedelje, a možete ga pratiti svake večeri od 22h na kanalu www.twitch.tv/onenationofgamers. Igraće se single elimination bo5 bracket, sa Standard setom karata. Nagradni fond turnira je 15 000 dolara.

Na turniru će učestvovati 28 popularnih profesionalnih Hearthstone igrača, kao i 4 igrača koja su izborila priliku da učestvuju preko otvorenih kvalifikacija (po dvoje iz Evrope i S. Amerike). Popularne poznate igrače koji su pozvani na turnir možete videti ispod:

start-democracy

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...