Jump to content

HoTS: prikaz Warhead Junction Mape


Longleyy

Recommended Posts

hots_warheadjunction

Drugi deo velikog Machines of War dodatka stiže uskoro u Heroes of The Storm, a sa njim i nova mapa.

Warhead Junction je velika mapa sa temom Starcraft univerzuma i tri lane-a u kojima se povremeno pojavljuju bojeve glave. Heroj koji pokupi ovaj predmet će dobiti Nuke dugme pored ostalih svojih magija i njime mogu da potroše pokupljenu bombu da je lansiraju na naznačenu lokaciju (od tog trenutka vidljivu svim igračima). Ovo nanosi ogromnu štetu kako jedinicama tako i zgradama, pa će biti imperativ čuvanje igrača koji nosi bombu jer ako je ispusti pre lansiranja protivnički tim može da je preuzme.

Warhead Junction je moguće igrati na Public Test Realm serveru, a 26. septembra će postati deo redovne rotacije u igri. Pogledajte kako mapa izgleda u nastavku.

Pročitajte kompletan članak na RURu!

Link to comment
Share on other sites

Meni se mapa mnogo svidja, ne samo zbog tih nuklearki nego i zbog toga sto je dovoljno velika da na se nece sve vrteti oko 5 vs 5 fajtova. Smorile me malo te 5 na 5 borbe, tj. volim da se time krunise, ali recimo upalim TL, svi zbijeni od pocetka do kraja... e sada iako imas heroje koji su dobri za to, ja vise volim fajtove 2 na 2, 3 na 3, gde te burst ne obrise za 1,5 sec... ili ako neces takvu sudbinu da se smaras sa poke pola partije. Tako da, svidja mi se ova mapa. A svidjaju mi se i nuklearke :)

Medjutim, u realnosti vec vidim probleme sa rotacijama, bacanje nuklearke na moralesa u tim fajtu i naravno promasaja cele ekipe i sl.... Deluje mi da ima dosta opcija, sto mi se na prvu loptu svidja - iako su takve mape generalno nocne more, tipa garden of terror, pirati...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...