Jump to content

Hearthstone WESG Adriatica – naši predstavnici u polufinalu


kruko

Recommended Posts

gaara

World Electronic Sport Games je jedan od najvećih eSports događaja koji će se održati ovde godine, koji finansira korporacija Alibaba.

Na njemu će se igrati StarCraft 2, Hearthstone, Dota 2 i CS: GO turniri, a ukupan nagradni fond će biti 3,7 miliona dolara na glavnom događaju, plus bogati nagradni fondovi za regionalne šampionate, gde će igrači imati prilike da se bore za 1,7 miliona dolara i plasman na završni događaj krajem godine.

Evropski WESG šampionat će se održati u Kijevu, od 6. do 9. oktobra u koncertnoj dvorani Stereo Plaza, koja prima 6000 učesnika. Tokom avgusta i septembra igraju se regionalne evropske kvalifikacije u svim igrama, koje određuju putnike za šampionat u Kijevu.

U toku su WESG Adriatica Hearthstone kvalifikacije za naš region, i večeras u 20h startuje drugi dan kvalifikacija, odnosno polufinala i veliko finale. Lepa vest za nas je što su do polufinala došli i naši igrači, član Klan RUR tima, SlavicBeast i igrač pod imenom Boombewm (fanovima Borderlandsa će ovo ime biti poznato).

SlavicBeast igra protiv makedonskog predstavnika Nineta, poznatog kao odličnog ladder igrača koji redovno završava sezone u top 100 na evropskom laderu. Sa druge strane, Boombewm će imati težak posao u drugom polufinalu, jer će mu na megdan izađi poznato Hearthstone lice i član Tempo Storma, Petar “Gaara” Stevanovic, koji ima srpsko poreklo i koji je za ovu priliku rešio da igra pod svojim bosanskim pasošem, kako bi se takmičio u Adriatica kvalifikacijama.

Igraju se bo7 dueli, Standard set karata i Conquest format, a mečeve možete pratiti uživo od 20h po našem vremenu na zvaničnom kanalu Starladdera, koji se i brine o organizaciji kvalifikacija – www.twitch.tv/starladder_hs_en

Pobednik kvalifikacija obezbedio je mesto na glavnim kvalifikacijama u Kijevu, gde će moći da se bori za deo velikog nagradnog fonda i potencijalno mesto na glavnom događaju u Šangaju, decembra ove godine. Želimo puno sreće našim momcima, a vi im možete dati podršku večeras na pomenutom Twitch kanalu.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...