Jump to content

Tessin odneo pobedu na PGL Tavern Tales Bucharest


kruko

Recommended Posts

tessin-pgl-tavern-tales

U nedelju uveče se odigrala završnica Tavern Tales 2016 Hearthstone turnira, koji produkcija PGL tradicionalno organizuje svake godine na DreamHacku u Budimpešti. Bogat nagradni fond od 25 000 dolara, velika Hearthstone imena i zanimljiv format su garantovali da ćemo gledati dobar Hearthstone vikend.

Format na turniru je bio nešto što mislimo da bi organizatori turnira trebalo češće da praktikuju. Igrači su prijavljivali svih 9 klasa, i onda bi pre početka svakog meča protivnici međusobno banovali klase jedan drugom dok ne ostanu samo na tri špila, i onda igraju bo5 Last Hero Standing meč. Ovakav format je omogućio igračima da eksperimentišu i ponesu nešto kreativnije deckove, ali i klasama poput Roguea i Priesta da vide više igre.

Štaviše, imali smo prilike da vidimo Priesta kako čak dva puta odnosi ključne pobede, a posebno je bila zanimljiva partija prvog dana, kada je StanCifka gubio od Lifecoacha 2-0, i onda sa Priestom preokrenuo ceo meč i uzeo 3 Priest pobede zaredom, što mu je i donelo pobedu od 3-2.

Crna tačka turnira je bio incident u meču između Hoeja i StanCifke. Hoej nije mogao da se uloguje na svoj nalog, pa mu je Xixo dao njegov, gde je na brzinu sastavio njegove deck liste. Admini i sam Hoej nisu primetili da se u Shaman listi našao i Tunel Trogg, koga nije bilo na Shaman listi koju je Hoej prijavio za turnir. Na kraju, meč je odigran do kraja i Hoej je dobio partiju rezultatom 3-1, ali su admini naknadnom odlukom pobedu u čitavom meču pripisali StanCifki, iako je i on sam nudio da se mečevi igraju ponovo, ili da se bar računa poraz samo u tom duelu sa Shamanom, i da se odatle meč nastavi.

Tako je StanCifka prošao u finale luzera “za zelenim stolom” gde je igrao protiv SuperJJ, koji ove godine već ima nekoliko osvojenih velikih titula. Ipak, StanCifka je rešio da ne propusti priliku koja mu se dala i pobedom od 3-1 je ušao u finale.

U finalu ga je dočkao Danac Tessin, verovatno najmanje poznati igrač od svih velikih imena na turniru. Tessin je već dobio StanCifku u polufinalu vinera rezultatom 3-1, tako da je ovo bio njihov drugi duel na turniru. StanCifka ni ovoga puta nije imao rešenje za mladog Danca, koji je odneo još jednu pobedu od 3-1 i tako osvojio titulu na DreamHack Budapest i zaradio 8 000 dolara.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...