Jump to content

Alliance ima novi Dota2 tim, najavljuje Hearthstone diviziju


Lucky

Recommended Posts

alliance-dota-2

Esports sastav Alliance je dobro poznato ime na sceni. Osnovan aprila 2013. godine, kroz svoju istoriju je imao timove u StarCraft 2 i League of Legends, dok se danas fokusira na Dota 2 i Super Smash Bros, a uskoro i Hearthstone.

Iste godine kada su i osnovni, osvojili su titulu na The International 2013, osvojivši tada najveću sumu u istoriji esportova. Tim je u vlasništvu organizacije GoodGame Agency, koja drži i Evil Geniuses, a svi oni zbirno su u vlasništvu striming platforme Twitch.

Ovih dana tim prolazi kroz proces rebrendiranja, i u skladu sa time predstavljen je novi Dota 2 roster, ali i najavljeno osnivanje Hearthstone odeljenja.

Novi Dota 2 tim sada čine Džonas “Jonassomfan” Lindholm, Linus “Limmp” Blomdin i Sajmon “Handsken” Hag, koji se pridružuju Džonatanu “Loda” Bergu i Džeriju”EGM” Lundkvistu.

Tim je sastavljen uglavnom od Šveđana koji su već dugo na sceni i imaju velikog internacionalnog iskustva, a tu je i mladi, talentovani Jonassomfan, koji je svoje umeće pokazao tokom karijere u Ninjas in Pyjamas.

Igrači Joakim “Akke” Akterhal i Henrik “AdmiralBulldog” Ahnberg ostaju deo tima, ali više neće biti aktivni igrači, već će biti ambasadori tima.

Osim promena i osveženja u Dota 2 timu, menadžerstvo tima najavljuje i osnivanje Hearthstone odeljena, i biće veoma interesantno videti koje će igrače da uzmu, pošto trenutno ima puno slobodnih imena na tržištu.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...