Jump to content

Kineska liga Hearthstone Team Story će pozvati i dva zapadna tima


kruko

Recommended Posts

hearthstone-team-league

Hearthstone timska scena je prolazila kroz svetle, ali i mračne trenutke.

Na zapadnoj sceni smo imali Fight Night turnire, krajem 2013. i u prvoj trećini 2014. koji su bili prvi i izuzetno zabavni timski Hearthstone turniri. Onda je u 2015. organizovana Archon Team League, sa nagradnim fondom od 200 000 dolara, koja se i dan danas smatra za jednu od najboljih liga organizovanih na sceni. Iako je dugo najavljivana druga sezona ATC, izgleda da je Amaz ostao bez sredstava i da je bar još neko vreme nećemo videti.

Sa druge strane, na dalekom istoku, timski format Hearthstone liga ima dosta bolje rezultate. Još 2013. i 2014. godine kompanija NetEase je organizovala timska Hearthstone NEL takmičenja, u kome su učestvovali najbolji kineski timovi, ali i gosti sa zapadne scene, poput Team Liquid i Tempo Storm.

NetEase ligu je nasledila liga o kojoj danas pišemo, Team Story, koju organizuje ZhanqiTV. Uskoro bi trebalo da krene treća sezona ovog uspešnog takmičenja, i kako se šuška u upućenim krugovima, u njoj bi po prvi put trebalo da se takmiče i dva tima sa zapadne scene.

Prva sezona je imala 162 000 dolara nagrada, dok je u drugoj sezoni podeljeno čak 190 000 dolara najboljim timovima lige.Ove godine će Team Story imati nešto manji fond nagrada, koji će iznositi oko 115 000 dolara.

Još uvek ne znamo koja dva zapadna tima će biti pozvana da učestvuju, ali znamo koji su kineski timovi obezbedili svoja mesta u sezoni 3: Celestial, eStar Gaming, Invictus Gaming, Newbee, TongFu, World Elite,Edward gaming, Veteran Gaming, OMG, Star Horn Royal Club, AHQ i NGA.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...