Jump to content

HoTS: Alarak i nova mapa u najnovijem patchu


Longleyy

Recommended Posts

hots-alarak

Stigao je veliki patch za Heroes of The Storm sa kojim je počeo Machines of War i brojne mogućnosti da osvajate nagrade u igri.

Pre svega, ulaskom u igru nakon instaliranja najnovijeg patcha dočekaće vas nagrada u vidu novog heroja ili 4000 zlatnika ukoliko već imate sve heroje koji su ponuđeni.

Machines of War prati dnevni quest Xel’naga Artifact Hunt. Po svim mapama su se pojavili vanzemaljski artefakti i SCV-ovi su poslati da ih pokupe. Vaš zadatak je da uništite SCV-ove i pokupite komadiće artefakta. Svakog dana kada pokupite 12 komadića dobićete jednodnevni Stimpack (buster za količinu iskustva i osvojenog zlata), a ako sakupite 150 komada do završetka ove kampanje onda ćete biti nagrađeni Xel’naga avatarom.

Prvi od najavljenih heroja, Alarak, takođe je stigao u Nexus. Alarak protivničkim herojima nanosi dvostruku štetu svojim magijama, može privremeno da ugasi magije protivnicima, da ih gura telekinezom i da kanališe struju kojom se leči u zavisnosti od nanete štete. Kao ultimativne sposobnosti, Alarak ima Counter Strike kojim šalje energetski talas na protivnike ako biva povređen u kratkom periodu, dok Deadly Charge lansira Alaraka u jednom smeru i svima usput pravi određenu štetu. Kao što je praksa, Alarak će u početku koštati 15 hiljada zlatnika.

Na kraju, ali ništa manje važna, stigla je i mapa Braxis Holdout. Ova mapa je smeštena u Starcraft univerzum i zasniva se na zauzimanju kontrolnih tačaka. Ukoliko jedan tim zauzme obe tačke istovremeno, pojavljivaće se Zergovi u malim arenama sa gornje i donje strane mape. Kada se nečija arena Zergova potpuno napuni, obe armije se puštaju ka suparničkim bazama.

Privremeno je promenjena rotacija mapa kako bi se prioritet dao novoj tako da je trenutna rotacija:

  • Braxis Holdout
  • Towers of Doom
  • Cursed Hollow
  • Sky Temple
  • Infernal Shrines
  • Tomb of the Spider Queen

Od 26. septembra će ova rotacija biti zamenjena novom sa takođe 6 mapa koja će biti aktivna do 18. oktobra kada se Machines of War event završava.

Pročitajte kompletan članak na RURu!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...