Jump to content

Blizzard predstavio StarCraft glasovne pakete za strimere


Recommended Posts

alarak-voicepack

Verujemo da većina vas prati Twitch i ima neke svoje omiljene strimere. Svi oni često imaju posebne gifove, poruke i džinglove kada se desi nešto novo na strimu; da li je to novi follower, novi subscribe ili možda donacija, uglavnom će biti propraćena zvučno i vizuelno na ekranu strima.

Blizzard je sada besplatno spremio pakete glasova kultnih StarCraft karaktera sa specijalnim rečenicama dizajniranim za korišćenje strimera. Tu su Adjutant paket i Alarak paket.

Adjutan je prepoznatljivi ženski robot iz StarCraft igara koji Terranima služi kao neka vrsta savetnika i glavnog kompjutera u bazama i ratnim brodovima. Njen glas je bez emocija, taksativan i proračunat.

Sa druge strane, imamo Alaraka, koji je u svet StarCrafta uveden tek sa Legacy of the Void ekspanzijom, ali je veoma brzo postao jedan od najomiljenijih karaktera kod fanova, zbog svoje ciničnosti i oštrog humora. Velika popularnost doprinela je i tome da ćemo ga uskoro gledati kao jedanog od novih heroja u Heroes of the Storm.

Njegove rečenice u ovom paketu su nadmene, egocentrične i veoma zabavne, samo se nadamo da se možda neko neće uvrediti, jer sabskrajbere naziva podanicima i žali se kako su donacije male, baš kako i očekujemo od Alaraka.

Kako zvuče njhove poruke možete čuti na ovom linku, gde se nalazi i besplatno skidanje ovih paketa.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...