Jump to content

Riot Games predstavlja novog Yoricka


rur_bot

Recommended Posts

lol_yorick

League of Legends ima preko 130 heroja. Među njima ima onih koji su veoma popularni i onih koji nisu naročito popularni. Yorick je spadao u drugu grupu i zato je Riot Games odlučio da ga ”ponovo napravi”.

Redizajnirani i poboljšani Yorick uskoro će biti ubačen u igru, pa su iz Riota u novom Champion Spotlight videu prikazali sve promene – od njegovog izgleda do rebalansa magija. Kao pasivnu sposobnost, Yorick kontroliše do četiri Mist Walker stvorenja koja se pojavljuju nakon što ubije protivničke jedinice ili neutralna stvorenja u džungli. Doduše, Yorick mora da ostane blizu njih ili će nestati.

Što se tiče aktivnih magija, na Q je se pojačava sledeći napad koji istovremeno leči Yoricka a, ukoliko tako ubijete nekoga – stvara se grob. Kada su takva tri groba blizu Yoricka, umesto pojačanog napada iz grobova ustaju Mist Walkeri. Dark Procession (W) zarobljava protivničkog heroja kružnim zidom koji je moguće uništiti, dok Mourning Mist (E) usporava označenog heroja, pravi određenu štetu i ubrzava Yoricka i njegovu vojsku kada se kreću ka njemu.

Umesto oživljavanja saboraca, kao ultimativnu magiju Yorick će prizvati Maiden of The Mist koja će napadati iste mete, davati dodatnu štetu na Yorickov osnovni udarac i na većim nivoima dolaziti sa svojom mini armijom Mist Walkera.

Prikaz svih Yorickovih sposobnosti i savete za igranje pogledajte u Champion Spotlight videu u nastavku. Heroj je trenutno dostupan samo na PBE (Public Beta Realm) severu, a iz Riota najavljuju da će nakon Yoricka preći na redizajn Galio-a.

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...