Jump to content

StarCraft Universe je live!


Recommended Posts

starcraft universe

Nakon godina i godina rada na ovoj igri, jedan od najambicioznijih StarCraft 2 arcade projekata je konačno pred nama – StarCraft Universe. Autori ovog moda, Upheaval Arts, su praktično napravili potpuno novu igru u okviru StarCraft 2 endžina.

Projekat je započeo pre mnogo godina, a pre 3 godine je pokrenuta i Kickstarter kampanja gde su sakupili 80 000 dolara, što im je omogućilo dovaljno sredstava da završe osnovu projekta do kraja. Bilo je pitanje da li će se uopšte završiti ovaj projekat, jer se rad na njemu jako odužio.

Ipak, jula ove godine su se javili sa velikom najavom otvorene bete, koja im je poslužila kao poslednja stanica za testiranje pred puštanje ovog projekta u potpunosti.

Ideja igre je da oživi StarCraft svet u klasičnom obliku MMORPG igara, po uzoru na World of Warcraft. Prisutan je veliki broj mogućnosti za kreiranje lika (klase, rase, perkovi…), kao i puno zanimljivog sadržaja, a kreatori moda su obećali i dalju podršku ukoliko postane popularan.

Priča u StarCraft Universe prati alternativni razvoj priče nakon Wings of Liberty kampanje, u kome je Kerrigan poginula, a Protossi pobeđeni pod naletima Hybrida. Vi ste jedan od preživelih i igra prati put preostalih Protossa u ovim teškim vremenima.

Da biste igrali StarCraft Universe, nije vam potreban original StarCraft 2, dovaljno je da skinete besplatnu starter ediciju StarCraft 2 i da onda igrate (takođe besplatno) StarCraft Universe preko Arcade moda.

U čast lansiranja, pripremljen je i ovaj uzbudljivi trejler:

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...