Jump to content

Na`Vi raspustio Hearthstone tim


kruko

Recommended Posts

Xixo Navi

Natus Vincere je u Hearthstone vode ušao na velika vrata prošle jeseni, kada je pokupio sam krem tada slobodnih agenata Hearthstone scene, igrače Sebastian “Xixo” Benterta, Frederik “Hoej” Nielsena i budućeg Hearthstone svetskog prvaka – Sebastian “Ostkaka” Engwall. Kasnije se početkom godine pridružio i odlični Korejac, Jung Soo “Surrender” Kim.

Braneći boje Na’Vija, ovi igrači su postigli odlične rezultate. Ostkaka je postao drugi Hearthstone prvak sveta u istoriji, osvojivši titulu na BlizzCon 2015. Xixo je uzeo StarLadder i-League i eSports Arena Invitational titule, kao i veliki broj manjih turnira, dok je Hoej, iako bez velike titule, imao konstante plasmane u završnice velikih događaja.

Ipak, nakon godinu dana trajanja ugovora, danas je ova priča došla kraju. Iako je u pitanju izuzetno jak set igrača, čini se da je osnovni problem u tome što su ovo pre svega takmičarski nastrojeni igrači, koji ulažu malo ili ni malo vremena u stvaranje sadržaja ili strimovanje, kako bi promovisali brend i sponzore.

Upravo zbog toga je uprava u Natus Vincere odlučila kako finansijski i marketinški više nije isplativo zadržati ove igrače, pa je rešila da ih oslobodi ugovora. Biće zanimljivo videti u narednim danima koji će timovi prići sa ponudama ovim igračima.

Bitne uspehe koje je Hearthstone sastav NaVija napravio proteklih godinu dana, možete videti ispod:

Navi uspesi

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...