Jump to content

Testirajte moju novu video igru


Recommended Posts

Pozdrav ekipa.

Zadnja dva mjeseca radim na novoj video igri. Igra je usla u beta fazu i nemam jos mnogo na njoj raditi. Uglavnom imam zavrsiti jos main menu, play store screenshotove i slicno. 

Na ovom videu mozete vidjeti igru
https://www.youtube.com/watch?v=NWi85fUD0qc
Ovdje je mozete skinuti i igrati.
https://play.google.com/apps/testing/com.DarkBlack.DodgeRun2

Potreban mi je feedback dok igra jos nije izasla na playstore/windows store/ ios store. Dakle ako pronadjete neke bugove ili jednostavno neke ideje ako imate na umu su dobro dosle.

Link to comment
Share on other sites

23 hours ago, Lucky said:

Jedino pitanje koje neko može da postavi je da li zaista misliš da ima mesta za još jedan endless runner tj. njegov uspeh na tržištu?

Dobro pitanje. Toga sam svjestan od samog početka i nije mi cilj bio postići uspijeh sa ovog igrom. Trenutno učim programiranje i krenuo sam od jednostavnijih projekata, jer nema smisla da pravim velike igre, ako nemam potrebno znanje. A drugi cilj mi je izgraditi portfolio, sa tehničke strane ili iz perspektive poslodavca ova igrica je odlično izpolirana i sasvim ok artikl za portfolio. 

 

Sa obzirom da sam sada stekao više iskustva mi je  cilju napraviti veći projekat u koji želim uložiti minimalno 6 mjeseci i prodavati igru preko steama. 

Link to comment
Share on other sites

On 9/3/2016 at 10:21 AM, Lucky said:

Pa u tom slučaju srećno i možda ne bi trebalo da polažeš previše nade u Play store nego pokušaj da drugim kanalima dovedeš igru do makar nekog broja ljudi čisto da bi je isprobali i dali ti feedback, kad ti već komercijalni uspeh nije bitan.

Kada završim sa ovim projektom krećem sa novim i novom/originalnom idejom. A u toku developmenta ću pokušati skupiti bazu igrača koji bi željeli igrati tu igru i na taj način dobijati feedback. 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...