Jump to content

Aliance i Evil Geniuses spali na po dva igrača


Lucky

Recommended Posts

dota_Alliance-old

Ovog vikenda dva velika tima su objavili promene u njihovim sastavima.

Alliance je obljavila da su Gustav “s4” Magnusson, Henrik “AdmiralBulldog” Ahnberg i Joakim “Akke” Akterhall napustili tim. Admiral Bulldog je u svojoj izjavi za štampu objasnio da je na njegovu odluku o odlasku uticala vest da i S4 napušta tim, i da “to više nije to”.

 

Šveđani su, u sada već bivšem sastavu osvojili The International 2013, pod imenom No Tidehunter. Od tog vremena, nisu uspeli da povrate staru formu. Ušli su u Top 8 na šangajskom Major turniru, a na Manila Major plasirali su se u grupu za 9-12 mesto. Zbog ovakvih rezultata bili su primorani da prolaze otvorene kvalifikacije za The International 2016. Na istom su dogurali do 9-12 mesta, pošto su izgubili od večitih rivala Natus Vincere sa 2-1.

dota_fear

Evil Geniuses su doživeli sličnu sudbinu. Po objavi da Fear napušta tim, usledile su objave da odlaze i Zai i SumaiL.

Clinton “Fear” Loomis je legenda Dota2 scene. On je takođe bio i jedna od tema u Valveovom filmu “Free To Play”. Posle povrede ruke, on se vratio na scenu 2015, kada je i osvojio The International 2015 sa timom Evil Geniuses. Ove godine, on je sa saigračima bio jako blizu da osvoji i drugi The International. Postava koje više nema, je osvojila treće mesto na ovogodišnjem najprestižnijem Dota2 turniru u Sijetlu.

Za Fearom je otišao Zai, jedan od najperspektivnijih Dota2 igrača. Ovaj devetnaestogodišnjak je učestvovao na tri The International turnira za redom. Na dva od ta tri se sa timom plasirao u Top 3.

Nastavilo se sa odlaskom SumaiLa. Najmlađi igrač koji je osvojio The International, se oglasio u nedelju sa čudnovatim tvitom, a Valveova timska stranica je izlistala mladog igrača da je bez tima.

Jesenji Dota2 transfer se bliži svojoj polovini a po svemu sudeći biće još šokantnih promena.

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...