Jump to content

HTC i Riot u zavadi oko League of Legends sponzorstva


rur_bot

Recommended Posts

htc esports

U League of Legends komuni ovih dana ne cvetaju ruže, a HTC eSports razmatra svoje povlačenje iz sponzorisanja League of Legends takmičenja zbog nesuglasica sa Riot Games.

Naime, Riot je tražio da bude uklonjen video koji je Team SoloMid snimio za HTC u kome su na njihovom Vive uređaju za virtuelnu realnost igrali Raw Data.Riot smatra da taj video nije promovisao ni HTC i njihov proizvod veće drugu kompaniju, tojest proizvođača igre, a samim tim prekršio striktno pravilo LCS-a da nije dozvoljeno reklamiranje drugih igara.

Iz HTC eSports su na ovo izjavili da im Riot takvim zabranama ograničava mogućnosti promovisanja brenda, ali i igrača koje sponzorišu. Takođe im predstavlja problem i blokiranje od strane zvaničnog League of Legends reddita gde su ranije kačili ”Retirement home” i druge video sadržaje kroz koje su predstavljali igrače i timove. Po njihovim rečima, sponzorima je vrlo teško da potpuno promovišu svoje proizvode dok istovremeno podržavaju League of Legends.

HTC za sada pokušava da održi dobre odnose sa Riotom, nudeći da se nađe rešenje koje će odgovarati obema stranama. Komuna se već skuplja pod #LCSForever i velika je verovatnoća da će se timovima pridružiti i sponzori ukoliko Riot ne odreaguje povoljno.

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...