Jump to content

Poznati svi putnici na Americas Summer Championship


kruko

Recommended Posts

americas summer preliminary

U vikendu iza nas smo imali prilike da gledamo oko 170 najboljih američkih Hearthstone igrača u borbi za plasman na poslednji regionalni šampionat ove sezone, Americas Summer Championship. Poslednje runde su se igrale sinoć do dugo u noć, i sada imamo 8 igrača koji će se boriti za titulu letnjeg šampiona Amerike i jednu od poslednjih karata za BlizzCon svetsko prvenstvo u Hearthstoneu.

Od poznatih imena među ovih osam takmičara, izdvaja se Tarei, dok su ostali pobednici manje poznati široj igračkoj publici. Tu je Brazilac Pascoa, Kanađanin Monsanto, Čileanac Topopablo11 i na kraju pet predstavnika SAD-a: pomenuti Tarei, zatim Dude7597, Abar, rooftrellen i HotMEOWTH.

Dva dana preliminaranih turnira gledalo je redovno oko 100 hiljada ljudi, ali nažalost bilo je i crnih momenata koji su ostavili mrlju na inače veoma uspešan događaj. Pre svega događaj je obeležio konstantni problem sa konekcijom, pa je bilo čestih partija koje su morale iznova da se igraju (neke sa očiglednim pobednicima) zbog diskonektovanja. Krajnje je vreme da Blizzard razmisli o implementiranju kvalitetnijeg načina ponovnog konektovanja u prekinute partije, jer je ovo stvar koja ne bi trebalo da se dešava na velikim turnirma.

Druga stvar je nekoliko partija koje su igrači dobili bukvalno samo zahvaljujući Yogg-u iako su bili duboko u zaostatku. Yogg-Saron Druid i Yogg-Saron Tempo Mage su postali veoma popularni špilovi za igranje, i verujemo da se niko u Blizzardu tome nije nadao kada su stvorili ovu kartu. Jedan od takvih primera sa završnice događaja možete videti OVDE.

Bilo je naravno i veoma uzbudljivih momenata, poput odličnih partija mladog Rooftrellen, koji je pametno i smireno odigrao ceo turnir, da bi nas na kraju počastio pobedničkim plesom. Tu je i ovaj neverovatno navini blef koji je napravio Dude7597 dok je igrao svog Freeze Mage-a u borbi protiv Muzzyjevog Reno Warlocka, koji mu je nekim čudom prošao i uspeo je da sa tačno 21 damage iz ruke uzme sebi veoma važnu pobedu u borbi za plasman u top 8, gde se na kraju i našao.

Ovih osam najboljih igrača igraće na Americas Summer Championship 17. i 18. septembra.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...