Jump to content

Hearthstone Americas Summer Preliminary


kruko

Recommended Posts

americas summer preliminary

Večeras je počela preliminarna faza letnjeg američkog Hearthstone šampionata. Oko 170 takmičara se u double-elimination kup formatu bori za jedno od svega 8 mesta koja vode na glavni događaj – Americas Summer Shampionship.

Prvi deo takmičenja igra se u toku noći, dok će se završnica igrati u noći između nedelje i ponedeljka po našem vremenu. Igraju se bo5 mečevi sa Conquest formatom (4 decka + 1 ban) i Standard setom karata. Svi igrači su prijavili po 4 decka nedelju dana pre početka turnira. Ukoliko vas interesuje statistika prijavljenih deckova, možete više o tome videti OVDE.

Americas Summer Preliminary turrnir se igra na 24 lokacije širom Severne i Južne Amerike, odakle se plasirani igrači uživo uključuju u program. Ceo događaj se prenosi na zvaničnom Hearthstone Twitch kanalu – www.twitch.tv/playhearthstone , gde su nam domaćini poznata Hearthstone lica; Frodan, Brian Kibler, Sottle, TJ Sanders i ThatsAdmirable.

Ovo je poslednja šansa za mnoge igrače da pokušaju da izbore svoje mesto na završnom Hearthstone svetkom šampionatu, koje će se održati novembra na BlizzConu, tako da su ulozi veliki.

Ispod možete videti mapu lokacija gde se održavaju Americas Summer Preliminaries:

Americas Summer Preliminary lokacije

 

 

 

Procitajte na sajtu

Edited by SavKe

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...