Jump to content

The International 2016: Wings Gaming je šampion!


Lucky

Recommended Posts

CpyjjKQUEAA20Th

Wings Gaming je postao šampion The International 2016 Dota 2 turnira, posle pobede od 3-1 nad Digital Chaos u velikom finalu. Oni iz Sijetla odlaze bogatiji za 9.1 milion dolara.

Wings Gaming je do finala stigao najkraćim mogućim putem. Oni su u plejofu ostvarili rezultat 9-2, sa nepredvidljivim draftovima koji su protivnike ostavljali zbunjene.

Wings je svoj tim formirao kratko nakon TI5, i održao ga stabilnim tokom cele sezone, uprkos masivnim promenama na kineskoj sceni po završetku Šangajskog Majora. Njihov proboj na internacionalnu scenu je bila pobeda nad Team Liquid od 3-0, na ELS One Manila 2016 tunriru. Od onda, njihovi rezultati su bili nestablni. Poslednji na Manila Major turniru ali i drugo mesto na Nanyang Championships i prvo na The Summit 5.

Cpy_RxcUkAAI2HQ

Wings je treći kineski tim koji je osvojio The International. Pridružuju se Invictus Gaming i Newbee timovima, a pobeda na TI6 ih postavlja među esports igrače sa najvećom zaradom u istoriji, iznad prošlogodišnjeg šampiona Evil Geniuses.

Iako je njihova kreativnost ponekad bila i razlog izgubljenih mečeva, na kraju ih je individualna veština igrača i nepokolebljivost tima održala i nosila tokom celog turnira. Jedni su od glavnih krivaca, zašto je na ovom događaju izabrano 105 od ukupno 110 heroja.

Sa druge strane, Digital Chaos možda nije osvojio Aegis of Champions, ali su se potrudili da posle odlaska iz Sijetla, svi znaju za ovaj tim, koga su na početku TI6 svi otpisivali kao autsajdere.

Čestitamo Wings Gaming! Vidimo se iduće godine!

Cpy_cgXUEAIIs_K

 

 

Pročitajte na sajtu

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...