Jump to content

StarCraft 2 Wardi Open #1


Recommended Posts

Wardi Open

Jonathon “Wardí” Ward je jedan od najaktivnijih community ljudi na StarCraft 2 sceni i često se trudi da stvara nov sadržaj kako za širu StarCraft 2 zajednicu, tako i za takmičarski nastrojene igrače. Njegov najnoviji projekat je Sc2 turnir pod nazivom Wardi Open #1 čija je ideja da pokrije vremenske zone evropskih igrača, koji često ispaštaju zbog turnira koji su više okrenuti ka NA publici.

Kao što vidite iz imena, u pitanju je samo prvi od planiranih turnira u ovoj seriji i biće otvorenog tipa, dakle svako ko želi može da se prijavi za kvalifikacije. Održaće se 4 runde kvalifikacija, jedna za NA i 3 za EU servere. Ukoliko ste zainteresovani za EU kvalifikacije, održaće se 5. avgusta , 19. avgusta i 27. avgusta, pa je dovaljno da pratite linkove i popunite prijave.

Turnir će imati ukupno 16 igrača, od kojih 12 stiže preko gorepomenutih kvalifikacija i 4 direktno pozvanih. Oni će biti podeljeni u 4 grupe sa po 4 igrača i GSL sistemom. Odatle po dvoje ide dalje u single-elimination top 8. Svi mečevi će se igrati u bo5 formatu.

Nagradni fond je 500 dolara fiksno, plus sav dodatni bonus koji se skupi u međuvremenu preko platforme Matcherino, koja sponzoriše događaj. Turnir će biti prenošen na Wardijevom Twitch kanalu www.twitch.tv/wardiii.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...