Jump to content

StarCraft Universe otvorena beta i sinematik


Recommended Posts

StarCraft Universe Beyond Korpulu

Pre tačno 3 godine studio Upheaval Arts je pokrenuo Kickstarter kampanju sa ciljem da napravi StarCraft pandan World of Warcraft-u, pod imenom Starcraft Universe. Osnovna potraživanja su bila 80 000 dolara, i kampanja je bila uspešna, prikupili su taman nešto iznad osnovnih potraživanja i krenuli sa radom. Ideja je bila da se iskoriste resursi i moćan editor koji dolazi sa StarCraft 2, kako bi se univerzum StarCraft-a oživeo u obliku MMORPG igre.

Prošlo je dosta vremena od tada, i bilo je čestih perioda tišine od strane developera, pa su mnogi mislili da se i odustalo od ovog projekta, ali sada pred nama imamo uzbudljive vesti – projekat StarCraft Universe ulazi u fazu otvorene bete!

U okviru otvorene bete dostupne su sledeće deonice, koje možete pronaći u Arcade modu StarCraft 2 (koji je potpuno besplatan uz besplatni StarCraft 2 Starter Edition):

SC Universe: Prologue 1 (Singleplayer Basic Tutorial)
SC Universe: Prologue 2 (Multiplayer Basic Raid)
SC Universe: Prologue 3 (Singleplayer Ship Tutorial)
SC Universe: Beyond Koprulu (Limited Open Beta)

Puna verzija igre StarCraft Universe biće lansirana krajem avgusta ili početkom septembra.

Priča u StarCraft Universe prati alternativni razvoj priče nakon Wings of Liberty kampanje, u kome je Kerrigan poginula, a Protossi pobeđeni pod naletima Hybrida. Vi ste jedan od preživelih i igra prati put preostalih Protossa u ovim teškim vremenima.

Kao najava za otvorenu betu, stigli su i zaista neverovatan sinematik, u rangu sa originalnim Blizzardovim igrama, kao i gejmplej trejler koji nam pokazuje kako izgleda akcija u StarCraft Universe. Oba klipa možete pogledati ispod:

 

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Sabili su sa sinematikom, stvarno kao da je Blizzard pravio. Štešta što nisu sakupili one stretch goals u kampanji, na nekim višim nivoima su bukvalno bili u fazonu da sam lore materijal ubace u igru :D

Hoće neko da isprobamo ove raidove zajedno? Dule, Vudu? :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...