Jump to content

Karazhan je nova Hearthstone avantura?


kruko

Recommended Posts

Sinoć se u jugoistočnoj Kaliforniji održao Hearthstone Fireside Gathering u organizaciji samog Blizzarda i Univerziteta u Kaliforniji. Na njemu se održala i mini lutrija, gde su oni koji su učestovali nagrađeni sa specijalnim, misterioznim pozivnicama, čiji izgled i sadržaj možete videti ispod.

Pozivnica Hearthstone

 

Izbor i način slaganja reči snažno asocira na dom čuvenog velikog maga, Guardiana Medivha. To je Karazhan, poznat i kao Medivhova Kula. Osim samog izbora reči, još jedan čvrst dokaz je i leak koji se pre nedelju dana pojavio iz kineskih izvora. Njega prvo niko nije shvatio ozbiljno, ali se onda ispostavilo da je ni manje ni više nego potpuno tačno rekao da će novi Shaman heroj biti Morgl the Oracle, u trenucima kada se o tome ništa nije znalo.

Vrlo brzo su ga ljudi pitali da im otkrije još nešto preko “teče koji radi u Blizzardu’ (da, zaista je u pitanju taj kliše izvor), i on je rekao da sve što još može da kaže je da je nova Hearthstone avantura raid iz WoW-a koji ima 3 kineska simbola. Na Redditu su ubrzo počeli sa istraživanjem, i izbor je pao na 5 raida čija se zvanična imena na kineskom pišu sa 3 simbola. To su:

卡拉赞 Karazhan
奥杜尔 Ulduar
永春台 Terrace of Endless Spring
悬槌堡 Highmaul
祖阿曼 Zul’Aman

Karazhan je i pre ovoga delovao kao najlogičniji pik za novu avanturu, raid koga se WoW igrači rado sećaju kao jedno izuzetno zabavno i interesantno iskustvo, koje se uvek uzima kao primer odlično dizajnire raid instance. Na kraju, ne treba zaboraviti ni Warcraft film u kome Medivh i Karazhan imaju veliku ulogu, pa će tako i ljudima koji igraju Hearthstone, ali nisu previše upoznati sa Warcraft loreom, možda film biti odlična asocijacija na novu avanturu i način da se povežu sa sadržajem.

U svakom slučaju, najava nove avanture bi trebalo da dođe vrlo brzo, pa ćemo saznati da li smo bili u pravu ili ne.

Procitajte na sajtu

Edited by SavKe

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...