Jump to content

RimWorld


support

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 2 months later...

Au jebem ti sunce i mesec i sve u tri lepe.

12h neprekidne igre sa pauzama do toaleta, 3 cigare samo za taj period.

IGRA JE PAKAO.

Posle n puta počinjanja ispočetka, probanja raznih modova i te početne agonije. Upalim prvi scenario, tri karaktera, nabodem im neke osobine da se uklopi sve to lepo u igru i u neki role play. Početak odličan, i kako ne bi posle toliko newgameova, izgradim se, krece struja, stabilna proizvodnja svega, 6 ljudi, sve funkcioniše. Napadne me u toj idili neka opaka bagra, njih trojica, jedan ima neke jebene incendiery granate koja jebeno prži dosta mape, drugi snajper, i treći utoku. Dok moja malenkost ima jednog mid-range shootera sa dedinom puškom i 3 bufala i jednom divljov svinjom koji ga slušaju, jednog low-range shutera sa pištoljem koji jedva radi, imam dvoje koji neće da učestvuju u borbi, jedan se plaši, drugi pacifista i još dve babe sa plastičnim noževima koje imaju 0 skill na melee. 

Burazeru kada su krenuli da šibaju po nama, ali sam ja napravio taktiku, da glavni baja sa svim silnim živuljkama bude na njihovom flanku, a ove babe u smrt da pošaljem dok ovaj mali pederko sa pištoljčićem pucka na bandite.

I uspelo je! bufalo je ispao car napao je tog lika sa incendiery louncherom, dok ga je dedina puška ubila, kolonija je gorela ali i obnovljena ubrzo. Sve je lootovano, popravljano, unapredjeno!

I sve bi to bilo lepo da podivljali rakun nije upao na posed i krenuo sve da napada, i ja se napravio pametan dao glavnom baji incediery louncher da napadne ludog rakuna, i sam sam sebi spalio pola kolonije dok je životinja udarala po vratima a ova budala ga gađala iz bašte, bez struje, istrulila hrana dok sam napravio, pičke materine.

 

jebem ti igru

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...