Jump to content

Hearthstone patch 5.2 i novi Shaman heroj!


kruko

Recommended Posts

Morgl The Oracle

Sinoć je stigao 1,61 gigabajta težak patch za Hearthstone, koji nam donosi puno novina. Istina, nisu nove karte, ali je zato tu novi Shaman heroj  – Morgl the Oracle!

Morgl the Oracle je Murloc koga ćemo videti u nadolazećoj WoW ekspanziji Legion, ali će svoju premijeru ipak imati u Hearthstoneu i to kao novi skin za klasu Shaman.

 

Morgl the Oracle se nabavlja uz pomoć nove opcije zvane Recruitment, gde unutar igre na jednom malom dugmetu pri dnu četa dobijate specijalni link. Taj link prosledite prijateljima koji ne igraju Hearthstone, da putem njega naprave battle.net nalog, i kada se svako od njih uloguje, dobiće besplatan classic pack. A vi ćete za prva 4 igrača koji su se ulogovali na ovaj način takođe dobiti po jedan classic pack. Kada prvi od ovih igrača sakupi zbirno 20 levela sa herojima, vi ćete dobiti skin Morgl the Oracle na svom nalogu.

Stigle su i nove ikonice za svaki mod igranja, koje su još ranije najavljenje, tako da će posmatrači sada jasno razlikovati da li je u pitanju casual, ranked, brawl ili arena partija, kao i to da li je Standard ili Wild format.

Druid karte Innervate i Nourish su dobile nove, obogaćene animacije za zlatne verzije ovih karata.

 

Dodat je i novi quest u igru koji vredi solidnih 80 golda. Zove se Play a Friend. Ovaj kvest se rešava tako što odigrate partiju protiv prijatelja, a najbolja stvar od svega je što oba prijatelja dobiju po 80 golda, i onaj ko je imao quest i igrač protiv koga je igrao.Kao promocija ovog kvesta, do kraja nedelje traje i specijalan promo periodu i sklopu kojeg SVE kvestove u igri možete rešiti igrajući protiv prijatelja, što standarno uglavnom nije slučaj.

Karta Silithid Swarmer je sada Beast tip miniona. Zlatne Rogue, Priest i Neutralne karte će se sada lakše razlikovati. Portret Mage heroja Khadgara sad ima zasenčenje po ivicama, kao i ostali heroji. Ukoliko imate C’Thun -a u zlatnoj varijanti, bićete srećni da čujete da će sada i njegova animacija “budženja”takođe biti zlatna.

Ispravljen je i bug sa retkošću karata u Wild kolekciji, a igrači se više neće pojavljivati kao UNKNOWN kada se rikonektuju. Efekat punjenja level skale, ukoliko vam je heroj već maksimalni level, se više neće pojavljivati,

Na kraju, ispravljeno je i par problematičnih bagova na iPhonne i Android uređajima, a data kopači su uspeli da pronađu tragove novog co-op Brawla koji nam stiže uskoro.

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...