Jump to content

200 000$ za Hearthstone na WCA 2016


kruko

Recommended Posts

WCA 2016

Objavljene su prve informacije za treće izdanje Hearthstone turnira u okviru najvećeg kineskog gejming događaja, World Cyber Arena.

Turnir će ove godine ugostiti dosta manji broj igrača, svega osmoro najboljih, za razliku od prošlih godina, kada smo 2014. godine gledali 33 takmičara, a 2015. 29. Ukoliko se setimo svih logističkih problema koji obično prate ovaj turnir, možda je ipak tako i bolje. Ove godine neće biti pozvanih igrača, već će svih osmoro morati da prođu kroz kvalifikacioni proces. Kvalifikacije će se odražti posebno za Kinu i regione Evrope, Amerike i jugoistočne Azije, gde će svaki region poslati po dva predstavnika. Još uvek nisu poznate detaljne informacije o formatu, prijavama i datumima održavanja ovih regionalnih kvalifikacija.

Svaki od ovih regionalnih turnira će imati nagradni fond od po 13 500 dolara, dok će glavni turnir u okviru WCA festivala težiti 150 000 dolara. Pobednik šampionata će zaraditi 75 000 dolara i pridružiti se prethodnim šampionima WCA Hearthstone turnira, a to su LiBo u 2014. i DawN u 2015. godini.

Iako poznata po bogatim nagradama, World Cyber Arena je stekla i lošu reputaciju po slabom kvalitetu produkcije, čudnjikavim formatima i lošim strimovima, tako da nam ostaje da se nadamo da su ove godine naučili na greškama, i da će podići kvalitet celokupnog događaja na nivo koji odgovara nagradnim fondovima.

 

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...