Jump to content

StarCraft 2 Zerg promene i mape za sezonu 3


Recommended Posts

Sc2 nove mape

Danas je StarCraft 2 dobio manji balans patch sa dve promene čiji je cilj da se ojača anti-air Zerga, pre svega zbog nemogućnosti Zergova da se adekvatno odbrane od harassmenta Terrana sa Liberatorima.

Queen ima povećan range njenog AA napada, sa 7 na 8, kako bi brže i lakše pristupila udaljenim oblastima odakle Liberatori vrše pritisak na dronove. Spore Crawler se sada brže ukopava u zemlju, umesto dosadašnjih 6, biće mu potrebno svega 4 sekunde, što bi kao rezultat imalo veću mobilnost i lakši odgovor na uznemiravanja iz vazduha. David Kim je više puta naglasio da su ovo promene za koje smatraju da su najhitnije i da su nešto o čemu praktično cela korejska PRO scena ima konsenzus.

U pripremi za treću sezonu ove godine i najavljeno preuređenje ladera, stigle su nam i nove mape koje će se igrati. Od novih 1v1 mapa, to su Apotheosis, Galactic Process, New Gettysburg i Dasan Station. Čini se da je Blizzard izvršio neke izmene bez konsultovanja sa tvorcima mapa, o čemu možete više čitati na ovom Reddit threadu. Nove mape za ostale modove, kao i detaljna “razmišljanja” iza izbora mapa, možete naći u zvaničnom blogu na battle.net sajtu klikom OVDE.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...