Jump to content

Startuje julska Hearthstone sezona


kruko

Recommended Posts

Legend 1

Još jedan mesec je iza nas i još jedna Hearthstone sezona se završila. Startovala je nova, julska sezona, u kojoj će igrači probati da uzmu koji poen za letnje Hearthstone šampionate, poslednje pre nego što krene onaj najveći – Svetsko Hearthstone prvenstvo na Blizzconu ove jeseni.

Ukoliko ste prešli rank 20 prošle sezone, dobili ste Zul’drak pozadinu karata kao nagradu, a nagrada za julsku sezonu je u Murloc duhu, Tinyfin Beach, pa su igrači već krenuli da povezuju ovo sa mogućim varijantama za novu Avanturu, jer se ona očekuje uskoro, a pozadine uvek budu na neki način povezane sa novim sadržajem. Ono što je posebno zanimljivo jeste što je ranije kao nagrada za jul najavljena pozadina Halfhill, koju takođe možete videti ispod, ali izgleda da je došlo do neke promene ili greške, što je samo još više podgrejalo vatru oko nagađanja šta to može da znači.

Što se tiče ladera ove sezone, bar u Standard modu, verujemo da se ništa neće puno promeniti. I dalje dominiraju Warlock Zoo i Aggro/Midrange Shamani, na njih odgovaraju Control/C’Thun/Tempo Warriori, a onda kao odgovor na Warriore dolazi Midrange Hunter. Miracle Rogue, kao jedan od najmoćnijih deckova sa dolaskom Standarda, polako je ispao iz forme, zbog prevelikog broja agresivnih deckova koji najčešće ubiju Roguea pre nego što krene “miracle” da radi kako treba.

Ukoliko vas pak interesuje da se malo zabavite bez previše stresa, bilo koja varijanta Yogg deckova je uvek tu. Kao i uvek, na svakih 5 ranka se povećavaju nagrade na kraju meseca, a rank 5, je ključan jer na njemu dobijamo zagarantovanu zlatnu epic kartu. Ukoliko nikada niste dospeli do Legend ranka, krenulo je leto i pravo vreme da probate da ostvarite ovaj ne toliko težak uspeh u Hearthstoneu.

Halfhill Tinyfin Beach Zul’drak

 

Procitajte na sajtu

Don't think of understanding as a 'mental process' at all. Rather ask yourself: in what kind of case, under what circumstances do we say "now i can go on".

fUS165

kWcQcwQpf9Dedwp8ic

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...