Jump to content

StarCraft 2 patch 3.3.2


Recommended Posts

Patch 3.3.2 Sc2

Večeras nam je stigao najnoviji patch za StarCraft 2, pod oznakom 3.3.2 i kao i uvek, donosi nam puno toga. Dve najupečatljivije novine jesu novi in-game emoticoni kao i nova co-op mapa.

Ukoliko igrate StarCraft 2, verovatno ste upoznati sa time da je pre par nedelja igra dobila jednu simpatičnu novinu u obliku specijalnih in-game emoticona koje možete koristiti u četu, ali i u toku samog igranja i dopisivanja. Sa današnjim patchom stiglo je još nekoliko novih emoticona, koje možete videti ispod:

Sc2 emoticons

Ljubitelje co-op moda obradovaće informacija da nam je stigla i potpuno nova co-op misija, pod imenom The Vermillion Problem. Ukoliko ste igrali Wings of Liberty kampanju, ova mapa će vam odmah biti poznata jer je bazirana na Devil’s Playground misiji u kampanji. Ova co-op misija nosi ime po novinaru Donny Vermillion koji će uživo prenositi dešavanja tokom igranja misije, a mehanika igre je vrlo slična pomenutoj misiji iz kampanje.

Nalazite se na nestabilnom terenu sa lavom koja se u talasima podiže i spušta i potrebno je da brinete redovno o vašim radnicima, kako ne bi nastradali. Kao i kod ostalih co-op misija baziranih na onim iz kampanje, mapa je modifikovana tako da odgovara potrebama co-op misija.

0WPZ36BR9LZ01465248669452.gif?resize=510

Cilj mape je da se sakupe posebni Xenon kristali, njih ukupno 20, pre nego što planeta eksplodira, Pošto je mapa prvobitno rađena za Terran misiju, teren je sada prilagođen tako da odgovara i igranjem sa komanderima koji predvode druge rase. Pored glavnog cilja, tu su i bonus objektivi u vidu ubijanja Lava Monstera, koji se pojavljuju samo u vreme dok je lava podignuta.

GRZEWC45I2ST1465249097864.gif?resize=510

Osim ovih glavnih novina, patch donosi i par balans promena u co-op modu, kao i gomilu ispravki sitnih bagova. Listu svih stvari koje su stigle sa ovim patchom, možete naći prateći ovaj link.

Pročitajte na RURu

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...