Jump to content

Najavljeni Dota 2 i LoL turniri na International Gaming Festival u Novom Sadu (9-10. jul 2016)


rur_bot

Recommended Posts

IGF NoviSad 2

Gejming događaj današnjice ne bi bio to to bez dve najpopularnije MOBA igre na svetu, Dota 2 i League of Legends, pa ćemo tako ove popularne naslove gledati ovog leta i u Novom Sadu na International Gaming Festivalu.

Svi koji žele da se oprobaju u igranju Dote 2 mogu da se prijave za turnir koji će se održati 08. jula na International Gaming Festivalu. Prijave traju do 26. juna, a sve dodatne informacije možete naći na web sajtu IGF (www.internationalgamingfestival.com). Kotizacija po ekipi iznosi 6.000 dinara. Uz kotizaciju se gratis dobija i trodnevna ulaznica za festival. Za pobednike su obezbeđene i vredne nagrade – novčana nagrada od 500 €, razer oprema, pehari i medalje.

Svi ljubitelji League of Legends mogu da se prijave za turnir u ovoj igri koji će se održati 09. jula na International Gaming Festivalu. Prijave traju do 26. juna, a sve informacije takođe možete pronaći na pomenutom sajtu organizacije. Kotizacija po ekipi iznosi 6.000 dinara. Uz kotizaciju se gratis dobija i trodnevna ulaznica za festival. Za pobednike su obezbeđene i vredne nagrade – novčana nagrada od 500 €, razer oprema, pehari i medalje.

International Gaming Festival održaće se od 08. do 10. jula u Velikoj dvorani novosadskog SPENS-a. Osim League of legends i Dote 2, gejmeri će ovde moći da zaigraju i druge igre – Dota 2, Counter Strike: GO, Hearthstone, Mortal Kombat X, FIFA 2016, PES 2016, Magic the Gathering, X-wing i Catan. Osim takmičarskog dela na IGF-u će biti i festivalski deo koji je namenjen svim posetiocima. Trenutno je u toku promo period za kupovinu karata koji će trajati do 04. jula. Paket ulaznica za tri dana za vreme promo perioda košta 800 dinara. Nakon toga trodnavna ulaznica će koštati 1.000 dinara. Cena karte za jedan dan iznosi 400 dinara, dok će na sam dan Festivala iznositi 500 dinara. Karte se mogu kupiti u svim Gigs Tixovim objektima, kao i na blagajni SPENS-a.

Dota 2 IGF LOL IGF

Pročitajte na sajtu!

group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...