Jump to content

HotS: Novi patch doneo scaling i respawn promene


Longleyy

Recommended Posts

Novi patch u kojem se pojavio Cho’gall doneo je i brojne druge izmene. Pored vizuelnih izmena i doterivanja (među kojima su najvažnije te što minimapa sada prikazuje kada neko koristi Hearthstone i što je “takedown” kolona podeljena na dve – kills i assists) velika izmena koja je stigla u Heroes of the Storm odnosi se na scaling tj. napredovanje igrača kroz nivoe kao i tajmer do ponovnog “rađanja” ubijenog heroja.

Zaključivši da u ranoj igri ako jedan tim ostvari veću prednost drugi ne može da ga sustigne (osim u ekstremnim situacijama) Blizzard je odlučio da promeni sistem napredovanja likova (ali i NPC karaktera širom mape) kako bi omogućio napetije i zabavne mečeve za sve. Sada nivo donosi oko 4% zdravlja i 4% snage udarca više nego prethodni, što reflektuje razvoj igre u kasnijim fazama odnosno višim nivoima. I dok će sada razlika u nivoima timova na početku biti smanjena, potrebno je istaći da će talenti i dalje voditi “glavnu reč” jer će na ovaj način biti bačen veći fokus na njih i njihovu primenu.

Ujedno, povećano je vreme ponovnog “rađanja” heroja nakon smrti, pa tako umesto 9 sada je potrebno 15 sekundi na prvom nivou, umesto 10 potrebno je 16 na drugom, na trećem je 17 umesto 11 i tako dalje sve do desetog nivoa kada vreme rađanja ostaje isto kao i do sada. Ovo će doprineti tome da timovi iskoriste vreme nakon ubijanja protivnika da izvrše zadatke na mapi, čime mogu da ostvare prednost, a ne da napreduju u nivoima i na taj način ostvare permanentnu nedostižnu razliku u odnosu na suparnike.

Dolaskom Towers of Doom mape (koja je i dalje na PTR serveru i nije na LIVE) broj mapa skočio je na 10 zbog čega je Blizzard odlučio da iz rotacije izbaci Haunted Mines, za sada. Mapa će naravno i dalje biti dostupna u custom partijama.

 

The post HotS: Novi patch doneo scaling i respawn promene appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Pročitajte kompletan članak na RURu![/url]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...