Jump to content

NBA 15/16


alfa

Recommended Posts

reci da je kajri bio bitan kada se lomilo i da ima ogromne zasluge za pobedu u finalu je jedno, ali reci kako je izneo 'bez dileme' dok pored sebe ima lika koji u citavom finalu dominira u poenima, skokovima, asistencijama, blokadama i ukradenim je malo ono? a?

  • Upvote (+1) 1

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Link to comment
Share on other sites

imao sam bet da Klivlend osvaja, ali iskreno uopste nisam verovao posle 1:3 da mogu da se vrate, cak i bez beta ne mogu da kazem da mi nije drago jer se gsw ponasao u skladu sa njihovom navijackom bojom - zutogovnari :DDDDDDDDD Lebron obv zasluzeno mvp, ali ne bi bilo nezasluzeno da su dali i Kajriju.

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, gruja said:

jer se gsw ponasao u skladu sa njihovom navijackom bojom - zutogovnari

posto si ti jedini neostrasceni ovde, jel mozes da elaboriras ovo? Navijao sam za gsw, pa su mi mozda takve stvari promakle, ali sta je to tacno govnarski sto su radili?

Edited by shoocky
Link to comment
Share on other sites

Pa za pocetak, izgubili su finale tako sto su nipodastavali rivala. Bas se videlo da su arogantni i to ne sportski arogantni, nego JA BOGATA TI GOVNO arogantni. Takav im je bio body language od cetvrte utakmice, prosto mi je nerealno da su toliko vajnovali kao pickice, da se cak i Karijeva zena javljala da prica kako je finale namjesteno i slicno. Sto je najgore, Klivlend nije nista specijalno odigrao ove poslednje dve utakmice, nego su ovi sutirali 30%, a svejedno se prica o sudijama, Karijevim faulovima u sestoj utakmici itd itd, a niko ne spominje to sto je promasio polaganje u istoj toj utakmici da smanji na -6 kada su u poslednjoj cetvrtini uzeli zalet. Mislim to je jedna lopta, ali you got the point. O Grinu necu ni da pricam, bukvalno je lik koji da je sa mnom u ekipi, bas bi me bilo sramota, ide po terenu i tauntuje ljude, trash talkuje i slicno, totalni disrespekt, a kada su ga sutirali u bulju u sestoj utakmici, cutao je ko pickica. Ja se slazem da ova ekipa ne zasluzuje toliko hejta da je neko gore napisao i da bi pre gledao Kajrija nego Karija, ali su ga zaista sami nekako navukli, meni su bili potpuno antipaticni celu ovu finalnu seriju, a ja ih realno bas gotivim.

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Deste braco rurorvci. Iz personalnih razloga napustih rur pred pocetak NBA sezone. Slakovali ste, samo 23 stranice. Ovih dana cu overiti sve i baciti update o svemu. Uglavnom Cleveland je pobedio i mnogo mi je drago zbog toga :))))

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Link to comment
Share on other sites

Pre svega jos jednom gg klivlendu na zasluzenoj sedmoj tekmi, ne na zasluzenom finalu.
Kajri bogotac! jr uzo titulu! tristan mudonja, RJ wtf? kako moze matorac onako da igra. Lav zalutao u finale.
delavedova uzeo titulu o.O
Lebrona, kolko god bio dominantan igrac, do ovog finala samo nisam gotivio zbog stila igra, posle ovog mu zelim sve najgore.
Jos jednom je, i to definitivno potvrdio svoj mentalitet. Ako ne mozes da pobedis ocigledno boljeg protivnika, i ako si nemocan, budi kolki god je govnar potrebno biti da igras protiv sto slabijeg protivnika....
Znaci covek je, ne znam, TUZIBABA. Svaka druga rec bi mi bila nekako gruba.

@gruja
Iskreno, ne znam da li je klivlend jednu dobio dominantnom igrom (osim te 5. koju ne racunam). Vise je bilo samounistavanje gsw-a.
I nisu nipodastavali protivnika, vec su samo osetili olaksanje posle serije sa OKC-om, kad su videli da sad naspram sebe umesto mreze rucerdi imaju kevina lava i kajrija (koji je nadmasio sva ocekivanja u odbrani). I sve sto su radili, imali su potpuno pravo na to... Do pete tekme posle koje su svi videli nikad lakse finale. A onda... to cu kasnije

Sve to za vajnovanje stoji, ali da li postoji vreme kad treba da vajnujes? kad treba da nabodes lebrona u jaja jer je pedercina? kad treba da gadjas navijaca onom gumom? Dobro ne bas navijaca. Ja mislim da da.
Kontra tom omasenom polaganju karija, koji je btw jedva izasao iz kosa, imas celu poslednji cetvrtinu, gde gsw pokusava da uvati ritam i kad god im krene, neka sporna odluka koja eskalira do sestog faula karija 4+ minuta pred kraja. Na stranu sto umesto ukradene, polaganja i nalozene ekipe, dobijes peti faul. Da popizdi opravdano covek, jel da?

Da parafraziram kerra koji je to lepo objasnio: gsw je ekipa koja igra u ritmu i sve im zavisi od njega. Nisu izolacijska, sklonite mi se svi, nabijam klivlend. Pritom su najbolja ekipa, sa jednoglasnim mvp-jem. Da li je realno/pravedno/u krajnjem slucaju u redu da sa jedne strane dozvoljavas da ti bukvalno drze dva najbolja sutera (mozda ikad), a sa druge strane kari ne moze da spoji jednu cetvrtinu, jer za svaki kontakt dobija faul (dobar deo su i njegove greske) i celo finale igra u problemima sa faulovima. Ne samo mvp, vec prvi kradljiv lige. Jel realno ocekivati da takav igrac proradi? Jel realno da sa takvim kriterijumom udjes u ritam?

Kari je bio relativno los ovo finale, tj drugi deo, prvi nije morao da igra. Meni je dovoljno da vidim jednu stvar koja je olicenje svega sto su im radili ovo finale (mozda i finale konferencije): bacanje lopte iza ledja u aut na 2 minuta do kraja. Jel nekome kari tu izgledao kao lik koji se uprpio? Jel nekom izgledao kao lik koji nema resenje u napadu? Jel nekom izgledao ocajnicki? Meni ne. Ono sto me je zaprepastilo!, je da je covek izgledao NEZAINTERESOVANO. Kari, igrac sa decackim uzivanjem u igri, koji nezustavljivo leprsa po terenu vec dve godine, izgleda nezainteresovano 2 minuta do kraja sedme utakmice nba finala? Mozda stvarno postoji neki problem koji nema veze ni sa pritiskom ni sa protivnickim timom, ni sa povredom zbog koje se ocigledno ne krece ni priblizno kariju od pre 2 meseca.

A kad ti mvp dodje do tog stadijuma sta onda?

Mozda ta suspenzija grina ne izgleda tolko strasno u trenutku kad se desi, ali sad kad pogledas jasno je da je okrenulo seriju naglavacke. Smatram da nije trebalo da dobije suspenziju, sto zbog ovlas mazenja jaja, sto zbog lebronove provokacije u vec izgubljenom mecu, sto zbog unistavanja takmicarskog duha, sto si u uspeli. Trebalo je kazniti greena nekako, daj mu 5 milki kaznu, daj mu suspenziju 10 meceva sledece sezone, ali nemoj oduzeti priliku coveku da igra finale zbog necega zbog cega se do pre 10 godina i gledalo finale. Sad sam se bas setio, pa meta vrld pis i pirs su se bre 2010. maltene pobili na samom pocetku tekme, pa niko nije nastradao. To i treba da rade. Naravno dok ne preteraju.
Znaci nije to kaznjavanje jednog igraca, nego celog tima. Izbacis grina, bogut i igi automatski moraju da igraju mnogo vise. Sta se desi, bogut sjebe koleno, igi ledja tolko da jedva stoji (covek je najveci car). I onda pomislis, ajde, sad su vec fino kaznjeni, sad ce da ih puste da igraju ko ljudi malo. Kad ono, kurcina, izbace ti i mvp-a napolje zbog seste. Pa stvarno je mnogo jbm mu mater. Da ne shvatis pogresno, nije to nesto sto odluci direktno tekmu, iako je -10 za gsw sasvim realno za stici. Ali takve stvari te sjebu psihicki totalno, to znas. I to im radis seriju, dve, pojacas do granica dve tekme i onda kao, aj sad momci igrate g7 za titulu. Jes kurac bato.
Mali offtopic koji meni samo dodaje na gotivnost gsw-a. Iggy je bio jedan od najnamrstenijih igraca u ligi, od kad je dosao u gsw postao najblesaviji.

Kad sve to uzmes u obzir, ne mozes da ocekujes da ekipa uopste ima snage za pobedu. Pogotovo u ovakvim utakmicama kada jbni los san moze da napravi razliku izmedju pobede i poraza.
U mojim ocima ovo je bukvalno bila borba protiv vetrenjaca, sa ociglednim pizdenjem zbog toga i to je to. I mogao je da bude samo i iskljucivo pozitivni ishod. Ako pobede najveci su moguci carevi, ako izgube, pa dobro, ne mozes mnogo ni da ocekujes u takvim uslovima. Pritom se sve to svelo na jednu loptu! od mene samo respekt.

Svakako, nije to jedini razlog za poraz. Ima i ocajnog barnsa koji ne moze vola da ubode jbno, nekih trenerskih gresaka, losijeg suta sto je ocekivano za ovakve tekme itd itd. Ali po meni je, ne jedini, ali verovatno najznaciji uzrok tome sam tretman. 
GSW nije igrao protiv klivlenda. GSW nema problem sa klivlendom, mogu da kontriraju 3 puta jace sve sto ovi ponude. GSW je igrao protiv sudija. To ne kazem zato sto su ih sudije jebale, to je svakako dosta diskutabilno. Ja imam svoju verziju. To se videlo po njihovoj igri. Kako god ocenis sudjenje to ostaje. A gsw nije ekipa kojoj treba savrseno sudjenje da pobedi. Ali granica ipak postoji.

Ja sam sa svojim pracenjem NBA-a zavrsio. Samo sam hteo da ispratim ovo do kraja, kad sam vec ispratio celu sezonu. Eventualno ako bude repriza finala sledece godine, u sta sumnjam.
Cak nije ni razlog sto GSW nije uzeo titulu. Da je klivlend  pokazao da je bas bolja ekipa ne bih imao problem s tim. Majami mi je recimo bio uzivanje za gledanje, iako sam navijao za SAS.
Samo jbga, ne mogu da gledam igru u kojoj ne dajes sansu ljudima da igraju. Pogotovo najveselijoj ekipi koju je ova liga imala. PEACE OUT!


Silveru  i svi celnici lige

 

Edited by shoocky
  • Upvote (+1) 2
Link to comment
Share on other sites

3 minutes ago, shoocky said:

Pre svega jos jednom gg klivlendu na zasluzenoj sedmoj tekmi, ne na zasluzenom finalu.
Kajri bogotac! jr uzo titulu! tristan mudonja, RJ wtf? kako moze matorac onako da igra. Lav zalutao u finale.
delavedova uzeo titulu o.O
Lebrona, kolko god bio dominantan igrac, do ovog finala samo nisam gotivio zbog stila igra, posle ovog mu zelim sve najgore.
Jos jednom je, i to definitivno potvrdio svoj mentalitet. Ako ne mozes da pobedis ocigledno boljeg protivnika, i ako si nemocan, budi kolki god je govnar potrebno biti da igras protiv sto slabijeg protivnika....
Znaci covek je, ne znam, TUZIBABA. Svaka druga rec bi mi bila nekako gruba.


Iskreno, ne znam da li je klivlend jednu dobio dominantnom igrom (osim te 5. koju ne racunam). Vise je bilo samounistavanje gsw-a.
I nisu nipodastavali protivnika, vec su samo osetili olaksanje posle serije sa OKC-om, kad su videli da sad naspram sebe umesto mreze rucerdi imaju kevina lava i kajrija (koji je nadmasio sva ocekivanja u odbrani). I sve sto su radili, imali su potpuno pravo na to... Do pete tekme posle koje su svi videli nikad lakse finale. A onda... to cu kasnije

Sve to za vajnovanje stoji, ali da li postoji vreme kad treba da vajnujes? kad treba da nabodes lebrona u jaja jer je pedercina? kad treba da gadjas navijaca onom gumom? Dobro ne bas navijaca. Ja mislim da da.
Kontra tom omasenom polaganju karija, koji je btw jedva izasao iz kosa, imas celu poslednji cetvrtinu, gde gsw pokusava da uvati ritam i kad god im krene, neka sporna odluka koja eskalira do sestog faula karija 4+ minuta pred kraja. Na stranu sto umesto ukradene, polaganja i nalozene ekipe, dobijes peti faul. Da popizdi opravdano covek, jel da?

Da parafraziram kerra koji je to lepo objasnio: gsw je ekipa koja igra u ritmu i sve im zavisi od njega. Nisu izolacijska, sklonite mi se svi, nabijam klivlend. Pritom su najbolja ekipa, sa jednoglasnim mvp-jem. Da li je realno/pravedno/u krajnjem slucaju u redu da sa jedne strane dozvoljavas da ti bukvalno drze dva najbolja sutera (mozda ikad), a sa druge strane kari ne moze da spoji jednu cetvrtinu, jer za svaki kontakt dobija faul (dobar deo su i njegove greske) i celo finale igra u problemima sa faulovima. Ne samo mvp, vec prvi kradljiv lige. Jel realno ocekivati da takav igrac proradi? Jel realno da sa takvim kriterijumom udjes u ritam?

Kari je bio relativno los ovo finale, tj drugi deo, prvi nije morao da igra. Meni je dovoljno da vidim jednu stvar koja je olicenje svega sto su im radili ovo finale (mozda i finale konferencije): bacanje lopte iza ledja u aut na 2 minuta do kraja. Jel nekome kari tu izgledao kao lik koji se uprpio? Jel nekom izgledao kao lik koji nema resenje u napadu? Jel nekom izgledao ocajnicki? Meni ne. Ono sto me je zaprepastilo!, je da je covek izgledao NEZAINTERESOVANO. Kari, igrac sa decackim uzivanjem u igri, koji nezustavljivo leprsa po terenu vec dve godine, izgleda nezainteresovano 2 minuta do kraja sedme utakmice nba finala? Mozda stvarno postoji neki problem koji nema veze ni sa pritiskom ni sa protivnickim timom, ni sa povredom zbog koje se ocigledno ne krece ni priblizno kariju od pre 2 meseca.

A kad ti mvp dodje do tog stadijuma sta onda?

Mozda ta suspenzija grina ne izgleda tolko strasno u trenutku kad se desi, ali sad kad pogledas jasno je da je okrenulo seriju naglavacke. Smatram da nije trebalo da dobije suspenziju, sto zbog ovlas mazenja jaja, sto zbog lebronove provokacije u vec izgubljenom mecu, sto zbog unistavanja takmicarskog duha, sto si u uspeli. Trebalo je kazniti greena nekako, daj mu 5 milki kaznu, daj mu suspenziju 10 meceva sledece sezone, ali nemoj oduzeti priliku coveku da igra finale zbog necega zbog cega se do pre 10 godina i gledalo finale. Sad sam se bas setio, pa meta vrld pis i pirs su se bre 2010. maltene pobili na samom pocetku tekme, pa niko nije nastradao. To i treba da rade. Naravno dok ne preteraju.
Znaci nije to kaznjavanje jednog igraca, nego celog tima. Izbacis grina, bogut i igi automatski moraju da igraju mnogo vise. Sta se desi, bogut sjebe koleno, igi ledja tolko da jedva stoji (covek je najveci car). I onda pomislis, ajde, sad su vec fino kaznjeni, sad ce da ih puste da igraju ko ljudi malo. Kad ono, kurcina, izbace ti i mvp-a napolje zbog seste. Pa stvarno je mnogo jbm mu mater. Da ne shvatis pogresno, nije to nesto sto odluci direktno tekmu, iako je -10 za gsw sasvim realno za stici. Ali takve stvari te sjebu psihicki totalno, to znas. I to im radis seriju, dve, pojacas do granica dve tekme i onda kao, aj sad momci igrate g7 za titulu. Jes kurac bato.
Mali offtopic koji meni samo dodaje na gotivnost gsw-a. Iggy je bio jedan od najnamrstenijih igraca u ligi, od kad je dosao u gsw postao najblesaviji.

Kad sve to uzmes u obzir, ne mozes da ocekujes da ekipa uopste ima snage za pobedu. Pogotovo u ovakvim utakmicama kada jbni los san moze da napravi razliku izmedju pobede i poraza.
U mojim ocima ovo je bukvalno bila borba protiv vetrenjaca, sa ociglednim pizdenjem zbog toga i to je to. I mogao je da bude samo i iskljucivo pozitivni ishod. Ako pobede najveci su moguci carevi, ako izgube, pa dobro, ne mozes mnogo ni da ocekujes u takvim uslovima. Pritom se sve to svelo na jednu loptu! od mene samo respekt.

Svakako, nije to jedini razlog za poraz. Ima i ocajnog barnsa koji ne moze vola da ubode jbno, nekih trenerskih gresaka, losijeg suta sto je ocekivano za ovakve tekme itd itd. Ali po meni je, ne jedini, ali verovatno najznaciji uzrok tome sam tretman. 
GSW nije igrao protiv klivlenda. GSW nema problem sa klivlendom, mogu da kontriraju 3 puta jace sve sto ovi ponude. GSW je igrao protiv sudija. To ne kazem zato sto su ih sudije jebale, to je svakako dosta diskutabilno. Ja imam svoju verziju. To se videlo po njihovoj igri. Kako god ocenis sudjenje to ostaje. A gsw nije ekipa kojoj treba savrseno sudjenje da pobedi. Ali granica ipak postoji.

Ja sam sa svojim pracenjem NBA-a zavrsio. Samo sam hteo da ispratim ovo do kraja, kad sam vec ispratio celu sezonu. Eventualno ako bude repriza finala sledece godine, u sta sumnjam.
Cak nije ni razlog sto GSW nije uzeo titulu. Da je klivlend  pokazao da je bas bolja ekipa ne bih imao problem s tim. Majami mi je recimo bio uzivanje za gledanje, iako sam navijao za SAS.
Samo jbga, ne mogu da gledam igru u kojoj ne dajes sansu ljudima da igraju. Pogotovo najveselijoj ekipi koju je ova liga imala. PEACE OUT!


Silveru  i svi celnici lige

 

ajd, kad sam se već raspisao, i kad me mrzi da radim :tf: odgovoriću ti na post:

Stoji da ne treba izbacivati igrača, kao što ne treba davati crveni u fudbalu u bitnom meču (finale CL, SP i sl) jer to direktno rešava meč. Ali, ne možeš mu ni opraštati stalno. Oproštene su mu barem 3-4 tehničke, protiv Adamsa mu ništa nisu sudili, ali jebiga Lebron nije Adams, i naravno da kao višestruki allstar, MVP, šta već ne ima odredjenu reputaciju i kredit kod sudija. Mislim da je tu mnogo bitnije da se ti iskontrolišeš i pomogneš ekipi kako treba, a ne da juriš pravdu što si dobio kaznu koja je možda trebalo da te sustigne i ranije. Pogledaj samo kako je perfektno odigrao ovu sedmu tekmu. U napadu nerealno dobar, najbolji na utakmici, ekstra u odbrani, pravi vodja na terenu kad nisu imali vodju. Da je odigrao tako celu seriju, smirio se na vreme, davno bi ovo bilo gotovo.

Kako bi ti odigrao odbranu na Kariju, ako ne da ga izbaciš iz takta? Lik šutira sa 8,9,10 metara, može da ti da trojku u facu iz driblinga, može i sa pola terena, može da te izmajmuniše driblingom ko debila, u odbrani da ti uzme loptu kad hoće, kako da igraš protiv tog čoveka, a treba da dobiješ 4 tekme, i to bez prednosti domaćeg parketa? Da ga čekaš da promaši? On neće promašiti ako ga puštaš ili ako igraš blagu odbranu. Nije imao protekciju sudija, ali nisu ni sudije krive što je on juče za poluvreme izgubio četiri lopte, i što je imao očajan šut. U odbrani je bio nezainteresovan, nije bio agresivan, u napadu slab i neefikasan, i koji god problemi bili u GSWu, to nema mnogo veze sa finalnom serijom, već sa njima samima. Sa druge strane imaš ekipu koja se sabrala od 1-3, koja je juče pokazala karakter odmah posle poluvremena, jer su već za par minuta stigli tih minus 7 (JR dve trojke, i Kajri krenuo da sipa i preuzima odgovornost), a GSW kao da je boleo kurac šta će biti i kao da su čekali da se tekma što pre završi. Možda je GSWu potreban bolji trener od Kera, i možda on nije dorastao jednostavno da bude taj trener koji će svojom taktikom, izmenom ili tajm autom promeniti utakmicu. Daleko da je Lue taj trener, zna se da je Lebron trener u toj ekipi i da je Blat oteran samo zato jer je Lebron to rekao.

Da li liga smrdi, jebem li ga, moguće da da, ali je to mašinerija gde se okreće ogroman keš, i normalno je da će oni malo umešati prste ako imaju priliku da produže neku seriju, naprave nekog slučajnog heroja (mrtvi Lin) i slično. Ko god je bio na NBA tekmi, čak i u regularnom delu sezone, video je da je to i basket i sve osim basketa, i da se igra najviše zbog para. Godinama smo svedoci gomile spornih odluka, na terenu i van, ali to nije ništa novo za košarku, jer je sport gde ti mnogo toga zavisi od odluke sudija (naročito kod kontakta, faulova i sl). Juče je na nerešenom krajem treće ili početkom četvrte Lebronu nije sudjen čist faul na ulazu kad ga je Igi lupio po ruci, pa jebiga, isto kao i te Karijeve greške iz 6. i 7. tekme i sl. Sudije greše, namerno ili ne, moraš da se privikneš na kriterijum i da uložiš ekstra energiju ako ne ide na tvoju ruku. 

Ja nisam navijač Cavsa, iako sam bio uz njih ovu seriju, uopšte od ovih ekipa koja su došla do finala konferencija ne navijam ni za koga nešto spec (navijao sam za Sijetl kad su igrali Kemp, Pejton, Šremf, Nejt McMilan i kompanija, valjda onda sad treba za OKC da navijam :tf: ) ali je ova sezona po meni bila poprilično dobra. Imali smo obaranje rekorda Bullsa, klanje na zapadu u PO, izuzetnu finalnu seriju gde se neko vratio po prvi put posle 1-3, a nakon imamo i Olimpijadu, gde god sa kojim Ameri dodju timom, biće prebrutalni. Nakon poprilično dosadnih sezona u poslednjih 10 i više godina, ova je po meni ispunila i prevazišla moja očekivanja.

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

I mene mrzi da radim pa zato i kucam wotove xD Kad vec nisam spavao bar da sumiram seriju.

Jos jedan nacin na koji je mogla da se izbegne ta situacija sa grinom je da su dali odma obojici tehnicke i to je to. Onda niko ne bi trazio flagrant naknadni. Fora je da je moglo, i najmanji problem je naci nacin da oces. Ali nisu hteli i to je to.

Karija jedino mozes da izbacis iz takta, to je tacno. Ali ne mozes na proizvoljan nacin da ga izbacis iz takta. Gde su tu sudije? Zar ga ne treba zastiti nekako? Ili ga treba ostaviti na milost i nemilost dok ne dodje u poziciju da napadne? Cak nije ni toliki problem sto ga maltretiraju, navikne se on vremenom. Problem je sto ga na jednoj strani tuku, drze, vuku i nista, a na drugoj mu se sankcionise maltene svaki kontakt. Ko da je jbni ruki, a ne mvp. Cak ni sa tim sudijskim greskama, tipa nedosudjeni faul i to nemam problem. To je sve normalno, prave se greske, sudije su ipak ljudi i to ne sme da utice previse na tebe. Ali ovo o cemu pricam nisu izolovane greske, ovo je, da ne bih rekao kriterijum, recimo sistematski. Kriterijum je jedno, i on vazi za obe strane podjednako. Kakav god da je, na igracima je da mu se prilagode. Ali ovo nije vazilo za obe strane i u tome je problem. Jos jednom, u pitanju je cela serija, ne izolovani slucaji.
Nisu sudije krive za poraz gsw-a, al su sudije krive za unistavanje zelje za igrom gsw-u. Al reci da sudija nisu imale ikakvog uticaja, je preterivanje.

A sto se trenera tice, kerru bih dao dozivotni ugovor. Meni je ovo apsolutno savrsen spoj. Ista ekipa sa jacksonom je bila 3 klase ispod ove. Jeste, imao je sinoc nekih gresaka, tipa igra ti ezili poslednju cetvrtinu i zasere sve, ali jbga, jedini normalni centar ti povredjen, tristan te ubija sa skokovima, a imas izbog izmedju ezilija i varezaa. Kontam da bih radije pucao sebi u koleno nego da biram izmedju njih dvojice. Al zna svoj tim i svakog igraca savrseno, i tacno kad koga treba da ubaci. Proslo finale su dobili bas zahvaljujuci njemu. Pa i ove su okc dobili kolko zbog kleja tolko zbog njega. U 90% slucajeva mu klupa daje ogroman doprinos, a svaki put igra neko drugi. Bolje od toga tesko moze, jer ipak je to klupa i svaki izvucen doprinos iz njih je zlata vredan.
Za sledecu sezonu ne znam. Kao sto sam rekao necu ih pratiti, osim u slucaju reprize finala. Al svakako ce im biti jos teze nego ove. Ide salary cap gore, ali ce ici i neke plate gore. Ono sto bih ja uradio je sutnuo u tri picke materine ova dva nazovi centra, od kojih jedan ne moze da polozi, a drugi flopuje ko bubble head figurica i doveo jednog masivnog krstenog centra. Barnesova ocajna igra je najbolja stvar koje je mogla da im se desi. Coveku je sledio max, i bukvalno su bili u fazonu kolko god da mu ponude izjednacicemo cifru, al posle ovoga ne znam ko ce biti spreman da mu da tolke novce. Tako da bih ga ja zadrzao. Core ekipe je tu, i bice jos dugo. Zakljucati jos igija i livingstona za par sezona i oko njih mozes da stavis koga oces, nebitno je.

 

Link to comment
Share on other sites

ajde da kažemo da si 100% u pravu za sudjenje, ali kad sam ja tokom finala zapada ovde napisao da je sudjenje totalno pogrešno, i da se dopušta previše, ti si rekao da tako treba, i da je to prava košarka. Jebiga, onda se u takvom kriterijumu Kari nije snašao i pustio je da ga pobede na prilično glup način. Po meni je u sediji od 7 tekmi poprilično glupo kukati na sudije, naročito jer nije u pitanju jedna tekma. Imao si sedmu na svom parketu, pošteno sudjenje (greške na obe strane) i u četvrtoj kad se lomi rezultat na 89-89 ti kao šuterska ekipa ne daš koš 4 minuta. Isto, ako ti igraču opraštaju tehničke, a on pravi sranja tokom celog PO, smiri ga nekako i iskontroliši ga, ako ti već kriterijum nikako ne ide na ruku

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

i ono što smo zaboravili, ne može prsten da se uzme bez Kuzmića :tf: 

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...