Jump to content

HotS: Stiže novi loading ekran


Longleyy

Recommended Posts

Heroes of the Storm učitavanje mape ima nešto drugačiji sistem od recimo, Dote. Ovde nakon pronalaženja saboraca kreće odbrojavanje i igra vas prebacuje na ekran za učitavanje mape koji donosi samo sliku mape i ništa više. “Kvaka” leži u tome što su svi igrači “zarobljeni” na ekranu za učitavanje dok se i najsporijem igraču ne učita mapa. Stoga je brzina vašeg računara nebitna (osim ako niste upravo vi najsporiji).

Kod na primer Dote, nakon što krene učitavanje mape svi se pojavljuju na istoj i potom jedan po jedan ulaze novi igrači. Dok traje taj period, možete pričati sa svojim timom, gledati protivnike i njihove heroje i tome slično. Blizzard je očigledno toga svestan pa je odlučio da nešto promeni već sa narednom zakrpom. Predstavljamo vam novi ekran za učitavanje mape koji donosi više informacija nego pre – listu heroja jednog i drugog tima, pored standardnih ciljeva na mapi.

Nije i dalje napredno kao Dota, ali je svakako korak napred i značajno da se podsetite ko igra u vašem timu ali i da otkrijete ko je protivnik dok “ne radite ništa”. Prethodno ste to mogli da vidite tek kada počne partija a kada ste već zauzeti određivanjem pozicije i strategije.

novi hots loading

The post HotS: Stiže novi loading ekran appeared first on KlanRUR.

[url={url}]Pročitajte kompletan članak na RURu![/url]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...