Jump to content

Eurobasket 2015


Atomic

Recommended Posts

Joj što sam srećan! Momci su odlično izneli ovu utakmicu nakon onog slabog početka.

Osvajamo, poyy

\o/

P.S. Ubačena satnica sledećih utakmica u prvi post kao i stanje u grupi B koje će biti ažurirano na kraju svakog dana. (za one koje mrzi da pale sajt eurobasketa :D )

  • Upvote (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Realno, jaki smo kao crna zemlja i sigurno smo favoriti za medalju. Mozemo da igramo sa svima i kao sto je vecina napisala ranije, nemamo jednog coveka oko koga se vrti sve nego smo jebeni tim jer ko god da udje sa klupe, mi nastavljamo ritam. Gledao sam i tekmu Italije i Turske. Galinari jeben da ne moze biti jebeniji, ali Italija nema odbrane, nema tecnosti, nema organizacije. Sve je nekako u fazonu "ko sta napravi napravio je i nadamo se najboljem". Suterski su vrhunski pojedinci ali mislim da mi mozemo jos bolju odbranu da odigramo nego turci. Turska, s druge strane, mnogo vise je licila na tim, sad da li zbog tog individualizma italijana ostaje da se vidi. Mali crnjo je problem, morace da padne flaster i dobro preuzimanje u odbrani uz naglasak da se brani 2v2. Svabe nisam gledao ali mislim da ako ponovimo ovako dobru igru, mozemo da ih otresemo 10-15 razlike. Samo da ne dobiju domacinsko sudjenje. I za kraj, jeste videli onaj pad hrvatskog Bogdanovica? Roknuo je o parket glavom sa preko meta i po u slobodnom padu.

Link to comment
Share on other sites

  • Lex pinned this topic

I dalje stojim iza toga da smo jaki kao crna zemlja. Onakvo sudjenje, onakvo mucko udaranje od strane svaba mater im jebem mrtvu! Potpisujem da svabe nece proci grupu jer ce ih turci nakantati ko ja wc solju kad imam proliv. A od italijani imaju bolje individualce plus mladje i prokenjace ih. Veceras u 21h Grcka protiv ustaske. To se mora gledati.

Link to comment
Share on other sites

Sve ide kako treba. Celo ne budi naivan, zna se ko je Teo i sta moze da uradi. I mnogo bolji igraci umeju da sutiraju gore od 0/9. Bitno je da igramo kao ekipa dobro i da znamo da izvucemo popedu i kad ne ide sut.

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...