Jump to content

HotS: MVP.Black koristio bug/exploit u finalu IEM turnira


Longleyy

Recommended Posts

U toku finalnog meča između MVP.Black i Virtus.Pro tokom IEM Shenzhen turnira, čini se da je MVP iskoristio bag odnosno eksploit koji omogućava jednom od heroja u igri, Zeratulu, nelegalni potez. Zeratul isprva aktivira Shadow Assault, koji mu omogućava da skoči do svoje mete. Ukoliko igrač dok traje animacija tog skoka skoči na novu metu, Zeratul će otići do te nove mete, bez obzira na to koliko je ona udaljena.

Ovaj bag je izgleda pomogao MVPu da 4na5 borbu (Zertaul nije bio blizu njih) lako pretvori u 5na5, a demonstraciju toga možete pogledati na OVOM GIFU, u vidu minimape koja pokazuje Zeratulovo neobično kretanje.

Čini se da se ovakav potez ne može obaviti slučajno, pa je sada na organizatorima turnira da ispitaju ovu situaciju. Šta više, ESL kaster Kaelaris dao je izjavu ovim povodom i rekao da oni ispituju slučaj i da će League Ops dobiti njihovo mišljenje, kao i da oni smatraju da je potez napravljen namerno, a ne slučajno.

Varanje u eSportu svakako nije pozitivna stvar, bez obzira na to ko je napravio, pa se nadamo da će se ovo završiti na najbolji mogući način. U svakom slučaju, čeka se zvanična odluka a do tada možete pogledati kako ovaj exploit zapravo radi, na klipu ispod:

The post HotS: MVP.Black koristio bug/exploit u finalu IEM turnira appeared first on KlanRUR.



Pročitajte kompletan članak na RURu!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...