Jump to content

StarCraft 2 Legacy of Void stiže na zimu, evo šta je još pripremio Bli


Longleyy

Recommended Posts

Blizzard je objavio da StarCraft 2: Legacy of the Void stiže ove zime, čime su i zvanično počeli da prihvataju prednaručivanje naslova, u raznoraznim varijantama. Zainteresovani kupci koji već sada izdvoje novac za finalni deo sage StarCraft 2 dobiće odmah Whispers of Oblivion prolog paket, pristup beta testu Legacy of the Void kada on bude započet kao i novog Heroes of the Storm heroja iz StarCraft univerzuma Warrior klase.

Takođe, Heart of the Swarm, prvi dodatak za SC2 odnosno drugi deo priče, postao je nezavisna igra koja ne zahteva StarCraft 2: Wings of Liberty da bi radila. Priča Legacy of the Void nastavlja se naravno na Heart of the Swarm i koncentriše se na Hierarch Artanisa, lidera tehnološki napredne rase protosa. Pre mnogo godina Aiur, dom Protosa pao je pod vlast Zergova a sada se vi vraćate sa velikom armijom, poznatom kao Zlatna Armada, kako biste ponovo preuzeli vlast nad sopstvenom planetom. Međutim, pored Zergova, vreba i drugo veliko zlo koje preti kompletnom Koprulu sektoru.

I Legacy of the Void će biti nezavisni dodatak koji neće zahtevati bilo koju prethodnu igru da bi radio. U slučaju da kupite Deluxe ediciju, dobićete i unikatne portrete, avatare i skinove, potom životinje za World of Warcraft, likove u Diablo 3 i pozadinu za karte u Hearthstone kao i Void Seeker Mount za Heroes of the Storm.

 

The post StarCraft 2 Legacy of Void stiže na zimu, evo šta je još pripremio Blizzard za izlazak igre appeared first on KlanRUR.



Pročitajte kompletan članak na RURu!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...