Jump to content

HotS: Stigao Eternal Conflict


Recommended Posts

Sređivanje Heroes of the Storm servera okončalo se ranije nego što je planirano, makar na teritoriji Severne Amerike, što je dovelo do ranijeg lansiranja novog dodatka koji je u potpunosti inspirisan Diablom, drugom poznatom Blizzard igrom i koji nosi naziv – Eternal Conflict. Već smo mnogo puta do sada pisali o ovom dodatku a on pre svega donosi novu mapu “Battlefield of Eternity” gde se sukobljavaju snage raja i pakla za opštu prevlast na mapi, kao i novog igrivog heroja – Butchera.

Koncept mape je jednostavan – dva kompjuterski vođena lika, jedan sa strane dobra a drugi sa strane zla se bore na sredini mape. Igrači im mogu pomagati, svako sa svoje strane, a lik koji pobedi ponovo se “rađa” sa punim zdravljem i kreće u napad na protivničke građevine. U skladu sa tim koliko je imao zdravlja “besmrtan” će u toj meri dobiti i specijalni štit koji absorbuje napade protivnika ali i omogućava karakteru da napada sa distance. Kada štit nestane, Besmrtan nastavlja napade, ali isključivo iz blizine.

Eternal Conflict inače donosi i veliki broj drugih promena po pitanju balansa u igri, bagova, ispravki nad herojima i slično, a sve o tome pročitajte ovde.

The post HotS: Stigao Eternal Conflict appeared first on KlanRUR.



Pročitajte kompletan članak na RURu!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...