Jump to content

Heroes of the Storm PTR noviteti


Longleyy

Recommended Posts

PTR, odnoso “Public Test Realm” predstavlja server na kojem Blizzard, ali i igrači, mogu da isprobaju sve novitete u igri bez uticaja na “glavnu” igru odnosno trenutno aktuelno stanje u Heroes of the Storm. PTR patch je upravo aktiviran i ostaće aktivan narednih nedelju dana, omogućavajući svima da vide šta sve novo Blizz planira da ubaci u svoj MOBA naslov.

Da biste i sami isprobali PTR, potrebno da je iznad dugmeta “PLAY” kliknete na odabir regiona, potom odaberete “PTR: heroes of the Storm” i zatim kliknete na “Install”. Nakon procesa instalacije, možete se pridružiti PTR drugarima i isprobati naslov. Ukoliko do sada niste igrali HOTS PTR vam neće biti omogućen od starta, pa je potrebno da uđete makar jednom u “običnu” igru pre nego što vam se PTR opcija pojavi. Takođe, iako je PTR namenjen za testiranje svega i svačega, dizajneri se ustvari fokusiraju na ispravke bagova i “peglanje” noviteta, a ne na same promene u gameplayu, pa je PTR sjajno mesto da definitivno vidite šta ćete igrati u bližoj budućnosti.

A na ovom serveru nalaze se Treasure Goblins, Battlefield of Eternity mapa, novi plaćenici, promene na herojima i talentima, novi predmeti i još mnogo toga drugog. Lista je predugačka pa klik OVDE ukoliko želite da je pročitate celu.

The post Heroes of the Storm PTR noviteti appeared first on KlanRUR.



Pročitajte kompletan članak na RURu!
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...