Jump to content

NA LICU MESTA E3 2015 – World of Warships ulazi u open betu, prvi pogl


Recommended Posts

Najbitnija informacija vezana za World of Warships je da open beta kreće krajem meseca i da tada ide reset svih naloga, šta se grindali do sada grindali ste, ali svi koji nisu učestovali u closed beta testiranju će krajem meseca moći da skinu igru i oprobaju se u brodovima. Za sada još uvek neće biti novih brodova, ali ima dosta unapređenja. Jedno su signalne zastavice koje zarađujete na osnovu nečega što ste uradili u borbi a daju vam određene bonuse u sledećoj partiji kao što su više xp, brži brod, bolja preciznost i sl i sl. Novina su i kamuflaže za brodove koje će biti moguće ubaciti, a one daju različite bonuse, na primer pošto su one istorijski služile da zbune protivnika o veličini, brzini i načinu kretanja broda brod koji puca na brod koji ima kamuflažu će imati širi nišan jer je topdžijama na njemu teže da naciljaju metu. Tu su i nova unapređenja za posadu kojih će sada biti značajno više kad a se uđe u open beta fazu. Na kraju određene specijalnosti brodova će se moći menjati pa recimo ako ne želite razarač s mogućnošću pravljenja dimne zavese možete staviti i nešto drugo. S druge strane sada će ih biti značajno više pa će recimo krstarice moći da imaju sonar kojim će moći da detektuju i brodove koji su u okviru dimne zavese i spotovati ih za sebe i ostatak tima.

Druga bitna stvar od Wargaminga jeste najavljeni Master of Orion. Ovo je reboot igre, ne nastavak, tako da se trudi da zadrži sve ono što je originalnu igru napravilo sjajnom samo s boljom grafikom i malo drugačijim interfejsom. Pobedu možete ostvariti na različite načine – uništenjem protivnika, pobedom u nauci, pobedom u trgovini i slično. Svih 10 rasa su tu kao iz originalne igre, sve imaju isti tech tree, mogu se razmenjivati tehnologije, mogu se nalaziti ili ukrasti od protivnika. Svaka rasa ima specifične karakteristike, neke su bolje za diplomatiju, neke za ratovanje, neke za populaciju, research itd. Sve rase imaju iste klase brodova i svemirskih stanica ali su naravno za svaku različiti vizuelno. Random događaji u svemiru su anomalije i pirati (mogu biti uključeni ili ne). Galaksije se random generišu, mogu biti small, medium, large i huge, maksimalno ima do deset igrača u istoj galaksiji. Grafika koju ne smemo da pokažemo je vrlo kul, tu su i originalne cut scenes na primer kad se kolonizuje planeta sve iz in-game engine. Prilikom diplomatskih kontakata sa drugim rasama se i svi oni prikazuju kao modeli iz engina igre. Još uvek se ne razgovara o datumu izlaska igre ali tim na njoj radi već godinu ipo dana pa su ostavili na nama da procenimo kada bi to moglo biti.

MoO_Screeens_Picture_07
Na kraju smo probali i World of tanks za Xbox One koji će se pojaviti krajem meseca. Dobra stvar za ljubitelje konzola jeste da je on spojen s Xbox 360 nalozima i svi igrači igraju na istom serveru. Sve što smo rekli prilikom testiranja Xbox 360 verzije praktično stoji i u ovom slučaju osim što je sada grafika osetno bolja. Moguće je igrati i player-vs-environment misije koje služe pre svega da se novi igrači bolje upoznaju s načinom funkcionisanja World of Tanks. Prilikom testiranja sam uzeo tenk koji je nazvan Freedom SuperPeshing a u pitanju je premium vozilo koje je pravljeno specijalno povodom proslave 4. Jula u Americi, moram priznati da mi je bilo pomalo neprijatno koliko su se potrudili da se dodvore igračima iz ovog dela sveta, a možete i sami videti kako to izgleda na slici ispod. U odnosu na ovo je poljski “Rudy” tenk potpuno razumljiv.

super_pershing_freedom

The post NA LICU MESTA E3 2015 – World of Warships ulazi u open betu, prvi pogled na Master of Orion appeared first on KlanRUR.



Pročitajte na sajtu

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...