Jump to content

WoT – Clan Wars: Armagedon


Recommended Posts

Treba da znamo da je svet na Globalnoj Mapi osuđen na propast i suočava se sa opasnošću od katastrofe, koja preti da stavi tačku na Globalnom Ratu. Jedini način da prežive je da pronađu mesto za izgradnju novog sveta – novu Globalnu Mapu. Nažalost, ne postoji klan koji je u mogućnosti da se prebaci na novu mapu ali uvek postoji nada.

Svi događaji će biti zasnovani na montiranom zadatku koji će svaki klan dobiti pojedinačno. Glavna nagrada u ovoj borbi biće jedinstveni IS-5 (Object 730) tier VIII premijum tenk, sa posebnom kamuflažom za ovaj dogadjaj. Pored toga, najbolji igrači biće nagrađeni sa medaljama, isto specijalno napravljenim za ovaj događaj. Takođe, svi klanovi koji učestvuju će imati priliku da napune svoju klansku kasu zlatom.

Kada ”Armagedon” događaj počne, dve mape će biti dostupne igračima. Prva mapa je ”Event Map” specijalno dizajnirana za ovaj događaj, a druga mapa je standardna Globalna Mapa sa standardnim pravilima.

Kao što je bilo i u prethodnim događajima, klanovi će dobijati fame poene, dok će igrači dobijati lične fame poene. Glavna nagrada ”Armagedon” biće 4500 IS-5 (Object 730) koji će biti podeljen najboljim igračima iz najboljih klanova u skladu sa poenima. Takođe, WG je odlučio da pruži priliku svima koji će učestvovati u događaju tako sto će moći da kupe jos 6500 tenka sa zlatom u igri. Tako da će ukupan broj biti povećan sa 4500 na 11000.

Mozete pogledati kako izgleda IS-5:

 

The post WoT – Clan Wars: Armagedon appeared first on KlanRUR.



Pročitajte na sajtu

Heghlu'meH QaQ jajvam

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...