Jump to content

PLAY! ZINE 84 – MAJ 2015


rur_bot

Recommended Posts

Gaming mesec za nama je obeležila jedna velika igra i jedna koja je izašla na samom kraju prošlog meseca pa se sada našla u našem časopisu. U pitanju su pogađate Mortal Kombat X i Bloodborne.

Željno smo isčekivali nastavak odličnog reboot-a Mortal Kombata iz 2011-e i sa zadovoljstvom možemo da kažemo da je igra opravdala naša očekivanja. Ed Boon i njegov NetherRealm Studios konačno imaju dobitnu formulu za modernu Mortal Kombat igru – gameplay u maniru 2D tuča, legendarni likovi i poneki novi, dobar story mode, online mod sa svim stvarima koje se danas u njemu podrazumevaju, gameplay mehanika koja će biti zabavna za svakoga. Sve to naravno u brutalno nasilnom Morkat Kombat maniru i čini nam se da igra nije ni mogla loše da ispadne.

Bloodborne kao novi IP od Hidetaka Miyazakija, tvorca „Souls“ igara (Demon's  i Dark) doneo je ono što smo i očekivali. Fantastični akcioni RPG gameplay, mračnu atmosferu, dobru priču, veliki replay value, zabavne i izazovne bossove, prelep vizuelni stil… Jednostavno igra koju fanovi žanra ne smeju propustiti. Definitivno jedan od udarnih PS4 ekskluzivnih naslova i ako ste vlasnik ove konzole, to svakako imajte u vidu.

Bavili smo se i problematikom plaćenih modova i celom frkom koja se podigla od kako su Valve i Bethesda omogućili naplaćivanje Skyrim modova preko Steam Workshop-a, a zatim kada su uvideli kakva se prašina oko svega podigla – to i ukinuli, uz obrazloženje da „nisu znali šta rade“.

Tu je i drugi deo našeg velikog editorijala o najboljim igram za Nintendo 3DS. Kao što smo i najavili, part 2 je posvećen isključivo Mario i Zelda naslovima.

Pažnju bi vam skrenuli i na StarCraft II: Legacy of the Void preview. Krajnje je vreme da Blizzard konačno završi svoju epsku sagu. Čini nam se kao da je i njima više dosadilo da razvlače StarCraft dvojku još od 2007-e kada je igra najavljena.

I za kraj, nešto nam govori da će sledeći mesec proteći u znaku The Witcher 3: Wild Hunt, mada ko zna. Možda bude i nekog iznenađenja. Stay tuned.

Najnoviji broj možete preuzeti potpuno besplatno klikom na link ispod:

PLAY! Zine 84 - Maj 2015

PLAYZine84-Maj2015-naslovna.jpg

UVOD

FLASH NEWS

13th page

EDITORIJALI:

Da li biste plaćali modove?

3DS Essentials Part II

PREVIEW:

StarCraft II: Legacy of the Void

STEAM EARLY ACCESS:

Victor Vran

REVIEWS:

Mortal Kombat X

Bloodborne

Borderlands: The Handsome Collection

Final Fantasy Type-0 HD

Tormentum: Dark Sorrow

Highlands

Titan Souls

Bloodsports.TV

HARDWARE:

Logitech tastature i futrole za tablete

MODDING SCENA

Hearthstone Specijal

 
group-rur.png
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...