Jump to content

TransFormers: Rise of the Dark Spark


Slađan

Recommended Posts

E pa govno, posle dve solidne Transformers igre, Activision i Hasbro su odlučili da aktivno se poseru i u njih sa sledećom igrom:

 

http://en.wikipedia.org/wiki/Transformers:_Rise_of_the_Dark_Spark

 

The game will serve as both a sequel to Fall of Cybertron, and a companion to the film Transformers: Age of Extinction.
Transformers: Rise of the Dark Spark will be a crossover with the Transformers film series and the video game series, consisting of Transformers: War for Cybertron and Transformers: Fall of Cybertron.

 

Izgleda da su rešili i umesto da nastave lepo High Moon TF igre, a za Majkl Bej filmove izdaju posebno odvojene igre koje su uvek smeće, sada ta dva spoje u jedno. Tako da kao što vidite, ova igra je spoj ta dva, a srećom/nažalost je ne radi High Moon nego Edge of Reality koji nema apsolutno ni jednu bitnu igru (sem možda Loadouta za PC) u portfoliu već nekolicinu portova igara na konzole. Nažalost i izgled likova je nazadan kao u novom filmu, ne u prošlim igrama, pa tako Optimus izgleda kao Iron Man tj. lik u oklopu, a ne robot. Bedno.

 

Naravno i podnaslov je igre je totalno u liniji sa Majkl Bej filmovima, tako da se nadam da će ovo biti kao i Betmen igre, gde prve dve radi Rokstedi, pa onda uštede pare i naprave neku bedniju igru na brzaka i onda se vrati Rokstedi da završi priču sa novom igrom. Tako i ovde da posle ovoga opet High Moon odradi još jednu igru kako treba i zaključi priču.

 

https://www.youtube.com/watch?v=Sj-lD5gthQ8

pljk!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ako upropaste sve lepo što sam doživeo igrajući prethodne dve TF igre, otićiću tamo lično da im dam da mi se napuše kurca... A sama činjenica da će igru da upare sa filmom je  dovoljna da već polako raskopčavam pantalone...

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

Pa ja očekujem najgore, pod jedan - ne radi igru High Moon nego neki padavičari. Kontam da su ili u fazonu "što da pravimo dve igre kao do sada, jednu dobru i jednu kao propratni marketing za filmove kada možemo da spoijmo to u jedno i uštedimo pare.". Pod dva, vizuelno je skroz u film fazonu, a meni je to govno i generički, nazadni dizajn.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

za ovo ne mogu da kažem još ništa. Preorderuju pajseri, uvek kupuješ mačku u džaku tako ali bih voleo da vidim one careve što su kupovali Activision hitove kao što su Amazing Spider-Man ili The Walking Dead: Survival Instinct posle datuma izlaska za bilo koju cenu veću od 20€. Njih da pitam "Pa jesi pročitao recenzije za Survival Instinct? Zašto si kupio to za 49.99€?". 

pljk!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

pa ono, govnjikavo je. Bukvalno su probali da dobre elemente iz ove dve igre što valjaju umute u fazon onih užasnih filmskih igara. Tako da je gejmplej sličan kao u dobrim igrama ali priča, scenario, grafika, dizajn su kao u filmskim igrama tj. smeće. Mogu čak reći da igra ne izgleda uopšte dobro. Da je izašla 2008, pa hae. Na trenutak čak dok sam počinjao igru, bio sam u fazonu "jebote, ovo kao da je Activsion izdao..." a onda se setim da jeste Activision izdao.

 

Optimus kao i filmovima ide samo i drži neke govore i kenja i demagogiše ili besedi o slobodama živih bića. 

 

Okruženja izgledaju prosto rečeno - bedno i nemaštovito. Prolaženje kroz nivoe se svodi na besomučno drkanje po neupečatljivim protivnicima i tako u nedogled. Bukvalno kao da igraš escalation mod samo pošto je kampanja, posle svakih par talasa/arena ima i neka scena sa pričom. 

 

Čak su i kontrole malo krute i neprecizne, a nema grafičkih podešavanja sem LOW/MID/HIGH.

 

Može da se igra ali mislim da sam realan kad kažem da ovo nije nastavak na prve dve Cybertron igre već neko marketinško govno napravljeno da reklamira film i na konto Cybertron igara nakupi koji dolar više. Jedino me raduje što igru nije radio High Moon tako da ostaje nada da će se oni uhvatiti franšize opet nekad u budućnosti i napraviti pravi nastavak Cybertron igara.

 

Ako vam se igra, bolje igrajte prve dve igre, ništa ne propuštate ovde.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

a moram da prijavim i da mi je izgleda instalacija ovoga nekako pojebala i grafiku tj. ATI/AMD drajvere. Upalim juče komp, ne prođe ni par minuta, krenu fragmenti po ekranu, pošandrca slika načisto, ja se smorio "nije mi valjda prsla grafička", onda se setim šta sam instalirao poslednje. Pa safe mode i aninstal i igru i drajvere i sve jovo nanovo i sad je ok, s tim da nisam instalirao opet igru.

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...