Jump to content

True Detective | Сезона 2


Recommended Posts

  • 3 months later...

Napokon sam odgledao s2!

Da ne kenjam sada nešto sto dina posle završetka sezone reći ću samo da bih se najviše složio sa Stijom, sabila serija. Spiro je klasičan trol. Sa Pipom se, najblaže rečeno, ne slažem!

 

Frenk mi je nekako najviše legao (nho) u seriji, prava ALFA! Surov ali pravičan. Keli Rajli je predosadna sve vreme, ali je isto tako (bar meni) nerealno jebazovna sve vreme i u glavi mi se motaju Nigerovi citati sa klinke-žene topika.

 

Neću više da kenjam, evo samo najbolje scene u sezoni IMO:

 

https://www.youtube.com/watch?v=0YTJCnzrgeQ

 

 

n2pWLDk.jpg

 

 

Edited by alfa
  • Upvote (+1) 1

Um caruje, Dundo Maroje!

 

click me

Link to comment
Share on other sites

Jebite se, mislio sam da isplivalo nešto o trećoj sezoni kad sam video topic resurrectovan :D

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

http://www.gamespot.com/articles/why-true-detective-season-two-failed-according-to-/1100-6433551/

"When we tell somebody to hit an air date as opposed to allowing the writing to find its own natural resting place, when it's ready, when it's baked--we've failed," he admitted. "And I think in this particular case, the first season of True Detective was something that [writer] Nic Pizzolatto had been thinking about, gestating, for a long period of time. He's a soulful writer.

"I think what we did was go, 'Great.' And I take the blame. I became too much of a network executive at that point. We had huge success. 'Gee, I'd love to repeat that next year.'

"Well, you know what? I set him up. To deliver, in a very short time frame, something that became very challenging to deliver. That's not what that show is. He had to reinvent the wheel, so to speak. Find his muse. And so I think that's what I learned from it. Don't do that anymore."

Link to comment
Share on other sites

Znaš šta, ko ga jebe. I to kažem iz perspektive nekog kome se dopala druga sezona. Lošije je napisana nego prva sezona, ali je Picolato sam kriv jer je, očigledno, kontrol frik i nadobudan. Nema šta on da se kiseli. Ako se bude kiselio nikada ništa neće više napraviti. To je moje mišljenje.

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

Ja ko Koštunica, godinu dana kasnije odgledah s2 :D

Pridružujem se mišljenju da je serija odlična. Ne kao s1, ali svakako jebeno odlična. 

Celu seriju sam imao feeling da će kraj biti gadan... jednostavno svi su sjebani na svoj način... Vince i Colin su  vrhunski odglumili.  

Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem

Link to comment
Share on other sites

izbacuje neko pisao na temi, reko' udjem da vidim da nije nesto konkretno za sez 3, vidim nije nastavim da citam ove komentare za sez 2 po prvi put, a oni se svode na 'nije kao sez 1 ali je serija odlicna sama za sebe, sabila je serija, serija je jebeno odlicna'

boze ti sveti sacuvaj, pa da uopste ne postoji sez 1 i da se ne uzima u razmatranje kada se ocjenjuje sez 2, sez 2 je sama za sebe takvo jedno smece nakazno da ja nisam mogao da vjerujem kada sam gledao da sam uspio da odgledam citavu sezonu sa onom skupinom apaticnih degenerika cija besmislenost u citavoj seriji moze biti nadmasena jedino njihovim kretensko-dosadnim dijalozima/monolozima koji te nasilno tjeraju u duboko stanje letargije, i kao slag na tortu potpuno imbecilan kraj gdje likovi sami sebe guraju u smrt neshvatljivo glupim potezima

p.s. inace znam bolje nego da 'challengujem' necije misljenje na ruru posto su svi je li tako nenadjebivo nenadjebivi, ali citajuci ove komentare sam se bas onako iskreno iznervirao:D, sez2 je jebeno odlicna, o bogtejebo

Edited by mladenq
Link to comment
Share on other sites

8 hours ago, Stanko said:

na moj si seo

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJHUE!

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ

 

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

 

Link to comment
Share on other sites

Stanko šefina

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

 

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

 

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

 

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

 

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

'ladno je druga sezona bila 2015 :(( mislio sam opušteno da je 2016 :((

Nisam je odgledao do sada zbog hejta koji je bio okolo druge sezone, ali meni je na kraju ispala skroz korektna. Nije uopšte toliko loša koliko sam očekivao, možda mi je zato i bila ok.

Odličnu su muziku odabrali, na kraju mi završetak nije baš legao potpuno jer je imao neke potpuno sulude momente, ali ukupno gledano sve od dešavanja i epizoda unutar sezone mi nije smetalo. Možda zato što nisam imao vremena da se pitam šta će se dogoditi jer sam pogledao sve đuture.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...