Jump to content

World of Warships - slobodna diskusija


Recommended Posts

Postoji sada u igri tab namenjen klanu, samo ne znam ako nisi u klanu da li se pojavljuje. Trebalo bi da postoji negde opcija pretraživanja klanova u nekom drop down meniju ispod imena igrača gore levo. Pročačkajte malo po interfejsu igre.

Probaću i ja vas da nađem, da vam pošaljem invite
Vrlo im je blentav ovaj interfejs... uopšte ne mogu da provalim kako da pozovem nekoga u klan.

Edited by Dandy

Dandy [RUR]

Link to comment
Share on other sites

Nisam siguran u zamenu BFT i AFT na Tirpitzu. Ima dobre sekundarne topove iako je (uz zastavicu) max domet samo oko 7km, ali na toj udaljenosti topi sve pred sobom, kako DD tako i BB koje prilaze do dometa torpeda. Pokusacu da zamenim AFT (gubim oko 5s za 180 rotaciju) sa A.Rush-om da vidim kako funkcionise mada Scharnhorst ima glavnu bateriju manjeg kalibra koja se brze puni i brze okrece pa mu nedostatak AFT ne znaci mnogo, cini mi se da je AR bolji za krstarice. Meni je najbitnije za BB da mogu da pratim kupolom metu dok manevrisem. Na osnovu svega nekoliko partija cini mi se da fire prevention ne vredi bas 4 poena ali je korisna za nemacke bb jer mi je najveci deo nanete stete upravo od pozara, kad uletis u blisku borbu sa HE te gadja i Kurta i Murta, a narocito kad te Belfast ili Kutuzov poliva sa 19km ili iza dimne zavese pa "goris k'o lila" a dok tvoje granate dolete on vec daleko. Cim stigne novi mis ide proba.

Radio location nije los kad treba da udjes u dimnu zavesu ili te ceka DD iza ostrva jer pokazuje pravac do najblizeg broda ali nisam siguran da vredi 4 poena a nisam siguran ni da treba da bude uopste u igri. Od skill-ova za 1 poen nije los ni Direction center (dupli avion za BB, mana kod BB je kratko trajanje), opet kad znas da te neko ceka iza ostrva ili puca iz magle, prilikom nevremena, vece su sanse da ga uocis. Mada je za Tirpitz verovatno bolji -30% onesposobljavanje podsistema jer torpeda u suprotnom cesto otkazu, cim ih pocese HE.

 

Edited by Dr Sidious
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...