Jump to content

World of Warships - slobodna diskusija


Recommended Posts

U avgustu su najavili alfa test za treci kvartal 2013. godine, sto se nije desilo, a  polovinom novembra su najavili da uskoro pocinje alfa test i da ce samo nekolicina odabranih ucestvovati na tome, a zatim kad isprave vece greske i bagove , krece beta, kpja ce zahtevati veci broj ucesnika, ....ne ostaje nam nista drugo nego da cekamo, i pratimo stanje.

Link to comment
Share on other sites

Alpha je u toku vec tri nedelje uslov za ulazak je bio minimum 150 postova na forumu, a broj odigranih partija u WOT u i WoWP u je takodje igrao ulogu. Trenutno je u toku Alpha sa malim brojem igraca koji igraju samo u odredjeno vreme tokom nedelje. 

 

Postoji topic na kome postuje da zelis da ucestvujes ali ukoliko ne ispunjavas minimum onoga sto zahtevaju mozes samo da citas ali ne i da postujes. Uskoro ce zvati veci broj igraca a kriterijum za prijem ce biti izmenjen. 

Link to comment
Share on other sites

Piše tamo da mora da se imaju neki postovi, kako bi neko bio ubačen u alphu.. Kao i da se ispiše koje ste igrice još testirali, za alphu očigledno uzimaju malo profesionalnije testere, tipa oni koji su pored WOTa i WOWPa testirali i druge igre. Tačnije oćigledno ne neke ljude koji će da piče 10 partija dnevno već nekog psihopatu koji će da nolajfuje all day every day i da im redovno piše UBER cool reportove o bagovima.. To je neka moja stručna procena, pošto znam da su za WOWP napravili par greškica tipa neko je dobio alpha ključ , a samo je instalirao opičio par partija i nije igrao. Tako da mislim da će sada da budu baš zajebani i restriktivni..  [:D] Ja sma kako god tamo napisao da bih hteo da uletim  [:D]

http://forum.worldofwarships.eu/index.php?/topic/1829-eu-closed-alpha-test-recruitment/ Da da to je ovo, ja promašio bio HAHAHAA na neki drugi postovao xD kao Koštunica neobavešteni :D

Edited by Superstar31
Link to comment
Share on other sites

i ja se nadam da ce biti bolja od aviona. mada opet, ne znam kako ce napraviti gameplay, avioni su po prirodi brzi, a mape nisu puno velike pa prosecna partija u avionima traje 2-3 minuta, tenkovi srednje brzine i bliske borbe(previse bliske za prave tenkovske borbe) pa traje 5-6 minuta borba... e sad, brodovi nisu bas brzi, veliki su, u stvarnosti su se rokali na velikim razdaljinama, ako hoce da odrze neki brzi tempo bice male mapice, a ako budu malo vece trajace prilicno dugo.

 

u svakom slucaju jedva cekam da vidim i probam sta ce da naprave.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...