Jump to content

pričajte


Guest

Recommended Posts

Super, napisao sam pola strane, sve opsirno i u detalje i BAM, nekako sve obrisao. Ajde opet... 

 

 

Voda je ovde divna, stvarno je samo jezero savrseno. Temperatura, cistoca, uvalice sa malecnim "plazama", sjajno!
Smestaja postoje 2. Jedan je Vertigo, koji smo mi prvo rezervisali i koji kosta 6e nocenje po osobi. Kako su nam oni rekli sobe su sa klimom, tv-ima, sve kul, lalala... Kada smo dosli, uveli su nas u neko sranje od sobe, gde smo mi prespavali prvo vece jer smo bili premoreni i otisli dalje. Oni su mi se izvinjavali i rekli da sobe zaista jesu kakve su ih opisali, ali da su morali da ih izdaju nekim Izraelcima koji placaju 80e i tako neke price. Hocu da kazem, ako se odlucite za to, budite sigurni da su vam zaista neku od tih dobrih soba sacuvali.
Drugi smestaj je hotel Jezero, gde se i trenutno nalazim. Jedina druga opcija ovde, ali je ovaj hotel ipak malo fensi. Ima valjda 4 zvezdice i sve neke gluposti koje idu uz to (bazen, teretanu, salu za basket, terene za fudbal, basket, salu za skvos...) i sve su to u sustini nebitne stvari. Jedinu prednost koju ima, a koja stvaaaarno znaci jeste privatna plaza. Jako fina, malo ljudi, mirno, savrseno. Kapiram da bi se mozda jos negde mogle naci slicne plazice, ali za to se treba raspitati vec. Postoji ta "veca" centralna plaza, gde ipak ima mnogo ljudi, a prevashodno Rumuna i cigana, tako da tu vise lici na Adu nego na bilo sta drugo. Cena ovde za dvokrevetnu sobu je 4300din sa doruckom (dakle cela soba, ne po osobi).

Prodavnice nema, ili je mi nismo bas previse trazili, tako da ako ne uzimate pun pansion, ponesite neke pastete i te varijante, mene su spasle. :)

Pre ovoga sam bio na Srebrnom jezeru koje mi je bilo ok. Voda vise lici na onu iz Ade, ali meni to u sustini ne smeta, tako da sam se nakupao. Nadje se mesto na travi van one guzve i laganica. Tamo sam bio smesten "Kod Brke", tako da sve preporuke za to.

Sledece idem u Soko banju, pa ne znam da li da se penjem na Rtanj ili Ozren (Dule daj savet, ili ko god vec da zna?), pa na putu za Jagodinu cu svratiti do Bovanskog jezera, bar da se okupam kad kazete da je tako dobro.

2ch4bup.jpg

Link to comment
Share on other sites

Zabranjen nam upit na google iz firme zbog prevelikog broja generisanih upita juce

Sada nam i sa javnog wirelessa trazi isto

 

 

Prinudjeni smo da bingujemo :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

ma verovatno je ili virus ili je neki programer testirao neke skripte, resicemo.

 

U je al sam trablsutovao il je sija il je vrat :)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Link to comment
Share on other sites

ja sam bio na najvise - 50!

 

a mislim da ce da vam zagori rucak obojici, ne valja da se tako zezate

Вунизолу загори ручак само кад простире веш паралелно да би стигао и да ижџогира гајбу, па се упетљају врпце шведских пелена, па му то мало поремети скеџуал.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Link to comment
Share on other sites

Jos da ja naucim da je koristim i tu smo. :)

 

Pa imaš kad kucaš post dole nešto sitnijim slovima ispod prostora za kucanje teksta stoji nešto kao "Last autosave was on ..." i onda klikneš na to i "povratiš" post. 

 

Inače mali pogled u budućnos' - naredna verzija će imati to još bolje rešeno, poput recimo Gmaila, snimaće "trenutno" tekst posta.

Link to comment
Share on other sites

Morate da sačekate malo, pošto je ovo neka stara funkcija auto-savea i ne radi "live" (što sam napisao da će biti tek u novoj verziji). Ova šljaka nakon nekog vremena, tipa pola minuta ili tako nešto, tj. u takvim intervalima snima post. Što je da kažemo i ok jer će sačuvati duže pisanije, onelinere neće! :P

Link to comment
Share on other sites

debelom ne može da zagori ručak jer mu tiganj ima drugih obaveza :tf2:

 

 

ZQbql0J.gif

au koji gif umirem :D :D :D

 

nema se para pa idem na Lido a od sutra u selo na par dana... cimam se sa neka dva sajta sa freelance prevodiocima

step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...