Jump to content

Hearthstone - Slobodna diskusija


Silencer

Recommended Posts

Ма не браним се ја, само размишљам наглас:)

 

Са друге стране, можда је више латерални трип него вертикални! (оно, имам другачије тригере за нервирање, а не боље/горе) :)

 

Ево, сад сам одиграо партију и јеботе, имам 9348795435 демиџа на табли, он има једног миниона и мејџ је, има две карте и десет мане, има ЈЕДАН хелт. На два миниона имам divine shield. И имам оружје. Може да има шта год оће на тим картама, изгубио је. Флејмстрајк, близард, било који таунт, шта год. Али НЕ, он ће да муља и ''лет ми тинк''-ује пола сата, да би на крају не знам, пингово један штит, трејдово свог миниона са једним мојим, направио неког милион/милион миниона који нема таунт, чарџ и слично и консидово.

Па јебо ти пас матер баш, ја разумем да људи споро размишљају и капирају (ево, први се јављам да сам ретард за те ствари, не видим кад имам lethal на табли, треба ми сат времена по варијанти да издрндам у глави итд) али брате, овде заиста нема шта да се размишља, тако да нема говора о тој варијанти.

А цео тај трип ''одиграћу потез па ћу да предам партију'', не знам, шта, да ми покаже које карте има да ја видим како би игра текла да ја стојим и не играм ништа, не разумем (стварно не разумем, не глупирам се нешто). Јеботе, предај одмах, идемо и ти и ја гајби, па ћемо да играмо нове партије обојица, који курац. Нисам у фазону да свако треба да предаје и да буде хируршки прецизан са тим стварима, напротив. Ал нека онда игра потез нормално и нек се заврши партија тако што неко неког убије, не мора нико да преда, играмо потезе. А не овај ретардизам, па магарче, ти исто седиш и дркаш курац ко и ја ако то радиш. Ниси ти отишао у мени, а ја стојим у партији, па си ме као зајебо.

Океј, можда има неки квест ''одиграј икс миниона'' или тако нешто. Па нек их одигра онда, а не седам година да муља по картама. Сад сам ја зли чика што сам га добио па ће да ми напакости тиме што смара и себе и мене. О јеботе човека.

 

 

Ах, ето, сад ми је до јаја кад сам изрантовао, можда је то решење!

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

u prijateljima imam ljude koje imam od ranije, iz wowa, ali ne mogu da dodam druga koji je skoro nabavio hs. jel to poznat bug i jel ima neko resenje da se dodamo?

i jel vam baguje interface? meni od zadnjeg patcha bas tripuje

ovo je najgore sto moze da mi se desi 

hgHbuTF.png

stane karta preko karte i ne mogu da biram koju ja hocu da igram, vec koju igra odabere da mogu

ali ima i drugih sitnijih bagova koji me nerviraju ali ne uticu na igru

Edited by Makondo
Link to comment
Share on other sites

Интерфејс апсолутно лудује после печа лол:)

 

Миниони лебде пет метара изнад стола и смарају ти таргетовање, карта неће да се слајдује кад покупиш нову, ''свеска'' са картама неће да се листа, забагује се екран кад се заврши партија и неће да оде у мени, прсне респонсивност дугмића и не мош да кликћеш де оћеш кад оћеш и наравно, најгрозније од свега, некад се забагује кликтабилност објеката по мапи и не могу да садим лубенице!

 

То са слике ми се десило пар пута исто и то наравно са неким царским јединицама типа арџент протектор:) И што је најгоре, ти можеш ту да некако успеш да селектујеш ту коју хоћеш (уоквири се само она зелено и издигне се), али кад је узмеш, претвори се у ту другу лол.

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Naprotiv meni je sad sredjeno. Ranije kad bacis kartu koja vraca neku nazad u hand ostane da lebdi u polju okrenuta na dole, zatim pristov abiliti ostane da svetli posle prvog use-a (nije se desaval ostalno). Sad, nakon patcha apsolutno nista nije zabolo.

YsKBe.jpg?1
Link to comment
Share on other sites

ахаха, ти боље играш. ја нисам стигао до бацања на сто (лол бацање на сто), мени се промени кад је дигнем у ваздух:)

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

:)

 

Сад сам добјо партију, имао сам квестујућег авантурсту са 8 напада (и ваљда шест хелта, не сећам се шта је све било са бафовима и фајтовима) и то зато што је на 7/7 бачен хјумилити на њега, па се опет попео до осам [:D]

brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :)

Link to comment
Share on other sites

Nije jos open al ce uskoro.

 

Ja sam nekako roleplayer pa stalno priesta furam al ne mogu sa njim daleko da doguram, tek 13. rank. Jbg, mnogo karti sam unistio da bi napravio Ragnarosa i sad su mi ostali deckovi kako slabi :(

Planiram druida da isforsiram kasnije, eventualno i paladina.

Link to comment
Share on other sites

  • Lucky pinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...