Jump to content

Skrabotine forumasa


dvnityCker

Recommended Posts

edeste!

verujem da dosta nas ima neke kratke (ili duge) radove nastale u trenucima inspiracije. ako ste raspolozeni da podelite svoj neosporiv genij sa forumom, mislim da bi ovo bilo dobro mesto :)

da pocnem, evo jednog plitkog, semi-erotskog pasusa koji sam bas skoro napisao, sedeci u kafani. inace pisem na srpskom, al mi je u tom trenutku nekako doslo da napisem na engleskom , placenik stari:

I saw her from the side, stepping elegantly through the badly placed tables of what was supposed to be a modern bar in the alley behind the local church. Her wavy hair, black as coal, covered her face and stretched far below her shoulders. As soon as I saw shape of her large, round breast, covered by light black sweater, I wanted to grab my cock and run off to the nearest bathroom. It's bulk was unequivocal, perfect relief leaving distinct space for a hand to be placed beneath it, as if it was calling to be squezeed, sucked and adored by insatiable lust of a male. While my look was trapped in imagining the texture of her skin, and the color of her nipple, she sat in a sofa slightly right to my side, crossed her legs, and slowly glanced in my direction. Spell was broken. She was ugly as fuck and her nose was almost as big as her tits. Saddened to the bottom of my heart, I sighed and carried on reading the article focusing on a regional e-commerce conference.

pa recite sta mislite i podelite svoje!

Edited by dvnitycker

The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

evo nešto jedno pet godina staro što sam sačuvao do fatboya :D

 

O prevari

Nema mnogo da se doda na ovo... klasichan muzhjak ce ga metnuti u svaku vlazhnu rupu koja mu se prichini dostupna za ubac. 
Ponekad su to ohole grdobe, ponekad avioni, najcesce zlatna sredina a cesto i fake offers "da se jebemo a da mi ne udje" varjante 
koje se preskachu brzhe od svetlosti... Totalno je pogresno da se muzhjaci i zhenke porede u ovoj prichi... Muzjaci su ti kojima je 
PRIRODA I EVOLUCIJA nametnula taj nagon shirenja semena na sto vishe potencijalnih zhenskih jedinki i zato je to tako, nema tu 
mnogo mudrosti, samo nagon koji chini da stara dobra alatka samo djipi i kazhe: 
"EEHEJ SINE, DAJ PICKE !!! "

  • Upvote (+1) 1

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Идемо даље са извлачењем из нафталина, у право време када су многи форумаши у међувремену постали родитељи!

 

 

Counter Strike freeeeeeek!
by Lucky (2003. године)

 

 

Ovaj vodič za roditelje nastao je u saradnji sa fondacijama "dete i mi", "uticaj video igara na omladinu", "nasilje u igrama stop" i naravno uz pomoć Ministarstva za obrazovanje i sport. Cilj ovog vodiča jeste da upozna roditelje sa time šta se dešava sa njihovim detetom ako slučajno zapadne u zavisnost od Counter Strikea, odgovara na najčešća pitanja oko toga šta raditi u kojim trenucima, i razotkriva najveće misterije i zablude sa tim u vezi. Ono što je jako bitno na početku saznati jeste da i najgora zavisnost može biti izlečena, tako da nemajte brige, čak i ako je vaše dete zapalo u stadijum koji se naučno naziva - Freeeek.


PREVENCIJA

Pre nego što razmotrimo šta raditi kada se ovisnost pojavi, moramo sagledati sve mere prevencije koje sprečavaju dete da uopšte dođe u kontakt sa ovom zarazom koja je zahvatila svetske razmere. Evo nekoliko osnovnih saveta :

1. Ne kupujte detetu računar. Najlakši način da vaše dete postane ovisnik je upravo preko vas, roditelja, a vi toga niste ni svesni. Potencijalni prenosioci zaraze su svi računari koje možete kupiti, a na licu mesta je jako teško proveriti da li su zaraženi virusom CS. Čak i da nisu, zaraza i virus se mogu pojaviti jako lako već narednog dana u vašoj kući, a da sami niste ni svesni. Stoga, ne kupujte računar ni pod razno. Kako dete ne bi bilo sumnjičavo prema tome što iz čudnih razloga ne želite da mu poklonite komp, koristite izgovore tipa "Vidis kakva je situacija", "Možda bude za novu godinu", "Evo samo da primim zaostalu platu" i tome slično.

2. Ako je vaše dete odveć pokazalo zainteresovanost za stvarni rad na računaru, i kupovina je neminovna, bićete sigurni da neće postati ovisnik CS droge/virusa ako mu kupite računar koji nije Pentium. CS free u potpunosti bez mogućnost da se zaraze su svi računari generacije 486, 386 i niži. Ovim ćete biti potpuno sigurni da vaše dete neće postati ovisnik a sačuvaćete i veću količinu novca u svom džepu. Ali budite na oprezu! Ako dete slučajno zaište jači računar, nikako ga ne kupujte, jer basic i pascal vrlo dobro rade čak i na 386 računarima. Stoga, recite mu da prvo savlada ta dva jezika, a potom ćete razmisliti o nečemu naprednijem. Nedajte se zavarati takođe ni pričama vašeg deteta kako hoće Pentium makar na 200Mhz zbog Interneta ili bilo šta slično! Na takvom računaru se vrlo lako može pojaviti CS virus, jer isti funguje čak i na P133Mhz !!!

3. Ako je došlo vreme kupovine računara, i kupili ste 386 ili 486, morate jako paziti na to šta se sa računarom dešava. Dete koje je okusilo CS će vrloooo verovatno pokušati da u računar ubaci jače komponente kako bi zadovoljilo svoju glad i prestalo sa stalnim kriziranjem. Stoga je savet stručnjaka na ovom polju vrlo jasan. Držite računar u svojoj sobi, uvek pored sebe, nikako u dečijoj, ili, ako već mora biti sa vašim detetom, preporučuje se totalno zavarivanje svih pokretnih strana i poklopaca kućišta, kako isto ne bi moglo biti otvoreno. Budite uvereni da tada opasnosti za vaš računar i dete od CS virusa ne može biti.

4. Još jedna mera zaštite u samoj kući jeste izvaditi iz računara flopi drajv i CD rom. Snimite detetu na kompjuter basic, pascal i eventualno windows 3.11 kako bi mogao da radi i u grafičkom okruženju, i potom izvadite flopi i CD. Najsigurnije je da ih potom spalite u najbližoj peći. Međutim, ako ste uhvatili dete kako pokušava da instalira nešto na računar putem ova dva uređaja, istoga trenutka iz izvadite, spalite, ali obavezno pozovite i popa odnosno sveštenika ili lokalnog vrača, kako bi svi demoni iz CDa ili flopija koji potencijalno poseduju Counter-Strike bili potpuno izbačeni i proterani sa ovoga sveta.

5. No, to su saveti koji se tiču vašeg doma. Ali šta raditi kada dete nije sa vama? Tada vreba prava opasnost, a vi ne možete uvek biti pored njega (ili to barem dete misli). I ovde imamo nekoliko prostih saveta, uz nekoliko sjajnih prizvoda koje smo napravili u sradnji sa Američko-Iračkim preduzećem za sigurnost i zaštitu pri igranju - AmeIra-om. Jako je bitno da dete koje ide u školu vi sami odvodite ili odvozite do te ustanove, ali obavezno i dolazite po njega čim se časovi završavaju, a potom ga odvodite kući, na sigurno. Nikako nemojte propustiti da to činite, jer upravo posle škole leži najveća opasnost vašem detetu da sa drugim već zaraženim osobama ode u lokalna gnezda virusa i prave rasadnike zaraze - igraonice.

6. Obavezno popričajte sa razrednim starešinom razreda u koje ide vaše dete, i obavestite ga da želite da znate kada vaše dete MAKAR JEDNOM izostane sa bilo kog časa. Velika je verovatnoća da je otišlo da odigra Counter-Strike, i vi to obavezno morate znati. Ako se tako nešto desi, još uvek nije kasno za reagovanje, jer je virus tek počeo da se pojavljuje a ovisnost još nije uzela maha.

7. No, sjajan način da sprečite odlazak na igranje CSa vašem detetu, vrlo je lak - ne dajte mu ni dinara kada izlazi iz kuće, bilo za užinu, bilo za džeparac. Takav novac obično odlazi u ruke vlasnicima igraonica koji uopšte ni ne haju za vašu decu, već se samo lako bogate na njima prodavajući im sve više i više CounterStrike-a, sve dok ne dođe do onoga čega se svi mi plašimo - overdose-a. Vaše dete će verovatno pokušati da vas "obrlati" frazama "ali moram da jedem na odmoru", "svi moji drugari imaju džeparac" ili "šta da radim ako mi zatreba nova sveska?". I vaši odgovori i akcije u tom smeru vrlo su laki. Napravite vašem detetu sendvič pre nego što krene u školu, ili kupite već gotove i dajte mu. Na frazu broj dva upotrebite staro dobro "mene ne zanimaju tvoji drugari već ti", a na frazu broj tri uradite sledeće. Pored detetove torbe kojom ide u školu, uzmite još jednu. U nju stavite prazne sveske, i to u linije, kvadratiće i prazne (ako je dete u prvom razredu, onda obavezno i svesku na male i velike linije). Potom ubacite nekoliko zarezanih olovki, rezač, nekoliko hemijski i gumica. Potom, vodene bojice i tempere, posudu za vodu i nekoliko različitih četkica. Drvene bojice, flomastere i voštane boje, kao i Blok broj 5. Tu idu i Šestar, uglomer, trugao, lenjir i za svaki slučaj, pakovanje kreda i plastelin. Ovim ste osigurali da vaše dete uvek ima sve kod sebe, i da vam nikada ne može tražiti novac "da kupi ako mu nešto zafali". Naravno, svaki dan pregledajte torbu i vidite da li je dete nešto iskoristilo, a onda kupite novo i dopunite je.

8. Naravno, mnogi će pitati "A šta raditi ako dete popodne hoće da izađe napolje?", i pitanje je potpuno na mestu. Dozvolite mu izlazak, ali samo ispred vaše kuće, na mestu gde ga možete videti, i naravno, ne ispuštajte ga iz vida. Ako zatraži da ode na neko dalje mesto, razmislite dobro, dozvolite mu, a potom ga pratite do tog mesta i sa bezbedne distance pratite njegovo kretanje. Ako se bude igralo, ostanite tu, nemojte odlaziti, možda samo želi da vas zavara. Ako krene u leglo šljama ovoga grada - igraonicu, iskočite iz zbuna, presavijte ga preko kolena i odvalite od batina, čisto da zna za sledeći put.

9. No, logično, roditelji često nemaju vremena da stalno budu uz svoju decu, i to je sasvim opravdano. Zato je tu kompanija Aleira koja je u saradnji sa domaćom asocijacijom za borbu protiv Counter Strikea (skraćeno DAZBPCS) razvila nekoliko fantastičnih proizvoda. Prvi proizvod, koji pruža prilično kvalitetnu zaštitu je DlocWed, sofisticirana ogrlica za vaše dete (može biti i narukvica i minđuša) koja se skida isključivo putem ključa, skeniranja zenice oka i otiska prsta uz šifru od 8 slova i brojeva, a koja, čim se vaše dete približi igraonici u koju je postavljenm DlocWedBase emituje nepodnošljive zvuke i pušta struju u organizam na koji je postavljena. Zanimljivo kako ni posle godinu dana vlasnici igraonica, ti grozni ljudi za dna životne lestvice još uvek nisu uspeli da pronađu mesto u koje naši tajni agenti sakrivaju DlocWedBase. Dete koje se približi igraonici biće istog trenutka odbijeno od nje, jer se svakim korakom zvuci pojačavaju a struja biva sve snažnija i snažnija.

10. Naravno, kako igraonice niču svaki dan bogateći se na vašoj nesreći i polako uništavajući živote mladih, naši agenti nisu u stanju da istoga dana postave DlocWedBase, tako da DlocWed katkad može i izdati. No, postavljanje DWB se obavlja u roku od jednog radnog dana, tako da sa te strane nemate brige, no, da biste potpuno izbacili mogućnost da vaše dete dođe u dodir sa zarazom, imamo još nekoliko savršenih proizvoda. Naime, kada vaše dete poželi da izađe napolje, ono obično hoće da se igra sa drugovima u parku, igra fudbal, košarku, trči, igra se ledenog čikice, granica, šibice, trule kobile, janjine, care care gospodare, šarenih jaja, olimpijade, lastiša, drvene marije, i svega sličnog. To sve implicira stalno kretanje i aktivnost, i na osnovu toga, naša kompanija i Ameira razvile su nekoliko proizvoda u vidu malih čipova koji se postavljaju detetu u organizam ili putem hrane (kada se svojim specijalno napravljenim pipcima lepe za unutrašnje organe) ili putem specijalnog šprica kada detetu na spavanju ubrizgate mali čip pod kožu. Imena proizvoda su : Nostoj, Nosed, Nokuc, Nomiš i Nogled. Nostoj je sofisticirani proizvod koji ne dozvoljava vašem detetu da u bilo kom trenutku zastane, ili se odmori, time što u mozak šalje informaciju da je bešika puna i da se mora isprazniti. Kada dete nastavi trčanje, informacija nestaje. Zašto je ovo dobro? Pa, dete koje napolju trči, skače i uopšte igra se, neće nikada imati problema. Međutim, ako slučajno zastane i stoji neko vreme (recimo kao kada preko ramena gleda kako neko drugi igra counter strike) dolazi do opisanih problema, tako da dete više ne može da gleda igru. Nosed, je drugi proizvod baziran na sličnom principu koji ne dozvoljava detetu da sedne, a ono obično mora sesti ako hoće da igra Counter Strike. Ako dete pokuša da sedne, Nosed proizvodi takav efekat kao da dete seda na bezbroj oštrih igli koje mu probadaju zadnjicu, tako da ono to neće izdržati, i prosto neće ni sedeti. Nokuc dovodi do toga da dete nije u stanju da kuca na tastaturi, tako što svakim pritiskom jagodice prsta na bilo koji taster dolazi do ispuštanja struje koja je svakim sledećim pristikom sve jača i jača, da dete, koje čak ne prestane da stiska tastere posle nekog vremena više neće moći da koristi svoje prste koji će ostati paralisani na nekoliko minuta, zbog jačine struje. Tu je i Nomiš, koji čini potpuno istu stvar, samo ovoga puta na mišu računara, stvarajući tako struju i pri kliktanju na tastere miša, i pri pomeranju istog. I na kraju, tu je i Nogled, koji je jedan od najsavršenijih proizvoda. On modifikuje vid deteta tako da isti sve što ga okružuje vidi kao i da nema Nogled, osim ekrana monitora. Kada pogleda u ekran monitora, videće samo crn ekran, i ništa na njemu. Nogled je testiran na preko 150 modela monitora i na svakom je efekat isti - nema slike. A dete koje ne vidi sliku na monitoru, ne može ni igrati CS i time se zaraziti ovim virusom i postati ovisnik. Interesantno je da Nogled sprečava i gledanje televizije, tako da po istoj ceni imate praktično dva proizvoda. Naravno, svaki od ovih proizvoda se po dolasku kući isključuje putem daljinske kontrole sakrivene gde god vi to poželite, a vađenje čipova moguće je takođe samo uz skeniranje zenice, otisak prsta, šifru koja je kombinacija osam slova i brojeva i ključa.

Ovim je vaše dete potpuno zaštićeno od virusa zvanog Counter Strike, i možete sa sigurnošću da ga pustite gde želi da ide i šta god želi da radi. Biće sigurno u kući, u školi, a što je najvažnije, i u društvu, napolju, kada nemate kontrolu nad njim.

DA LI JE MOJE DETE OVISNIK?

Ovo je pitanje koje većina zabrinutih roditelja postavlja, sa razlogom. Mi na našem institutu posedujemo dosta sofisticirane i razvijene testove koji vam mogu odgovoriti na to pitanje, ali je uvek najbolje poći od samog doma i izvšiti neke testove u njemu samom.

1. Prinesite mu tastaturu koja nije priključena za računar, i stavite je na sto ispred deteta, a potom pažljivo posmatrajte reakcije. Ako slučajno detetova ruka krene ka kursorskim strelicama, ili ne daj bože ka kombinaciji tastera WASD, budite uvereni da je zaraženo.

2. Pričajte sa detetom o nekim nevažnim stvarima, i posle svake dve tri rečenice recite neku od kombinacija brojeva i slova tipa b-8-1, b-1-1, b-3-1, b-4-6 i tome slično. Isto ovo možete činiti i kada prođete pored deteta u kući sasvim slučajno. Dete koje nije zaraženo neće ništa reći, možda će vas čudno pogledati ili pitati "šta pričaš?". Međutim, dete koje je zaraženo virusom i odveć ovisnik, automatski će, kao iz topa na izvesnu kombinaciju brojeva odgovoriti imenom predmeta ili oružja iz igre. Na primer

-"B-4-1"
-"Kalaš"

-"B-4-6"
-"AWM"

-"B-8-6"
-"Difjuzal"

I tome slično. Budite potpuno uvereni i bez bilo kakve sumnje da je vaše dete zaraženo i da je virus duboko zahvatio veći deo predela mozga. No, ne očajavajte, ima leka, kao što smo na početku texta i javili.

3. Sedite sa detetom i donesite digitron odnosno kalkulator ili prosto parče papira i olovku. Počnite da pišete brojeve na digitronu od recimo 30, i oduzimajte ih sa -1. Ili pišite brojeve na papiru od 30 ka 1. Pažljivo gledajte reakciju deteta. Dođite do 0 na digitronu ili napišite nulu posle svih brojeva na papiru i potom posmatrajte reakciju. Ako dete vrisne "Reloadiraj" ili "Rilouduj", sve vaše sumnje mogu biti otklonjene, dete je ovisnik.

4. U kući možete odraditi još jedan zanimliv test. Dođite kod deteta u sobu, i recite bilo koju kombinaciju dva broja koji u zbiru daju 12. Recimo "Slavko, 8 , 4" ili "Marko 6, 6" ili bilo šta slično. Ako nikakvog odgovora nema, budite spokojni, ali ako dete kaže "Znači menjamo strane" - zaraženo je. Da potvrdite svoje sumnje, odvedite ga na utakmicu. I to zbog količine golova po utakmici, neka to bude Rukometna utakmica, a onda pratite reakcije. Sačekajte ponovo da zbir golova bude 12 a onda vidite šta se dešava. Ako dete vikne "Menjajte strane majmuni jedni", ili nešto tome slično, hitno nam se obratite. Ili, ako dođe do poluvremena a zbir golova nije 12, a dete vikne "Alo bre, još nije kraj, imamo još X rundi" spakujte se u prvi taxi i dođite.

5. Obratite pažnju na način na koje se vaše dete oblači, šta priča i sa kim se druži. Ako iz kuće izlazi sa majicama na kojima piše nešto kao "Counter Strike", "Rulz", "Klan", "Clan", "CPL", "Terrorists", "CounterTerrorists" ili bilo koja kombinacija tih slova, stanje je za uzbunu. Takođe, ako u nekoj diskusiji sa svojim prijateljima ili nekim sličnim kaže "Vuno", "Frag", "Hedšot", "emka", "kalaš", "slon" ili slično, opet je u opasnosti i vreme je za reagovanje. Isto tako, treba hitno reagovati kada vaše dete krene da izlazi sa većim brojem muške dece, u nekom nepoznatom smeru. Prvo, morate eliminisati mogućnost homoseksualizma, a to ćete uraditi na najprostiji način tako što im pustite GAY film ili date da čitaju eminentni domaći časopis "Dečko". Ako se javi doza gađenja prema sadržajima koje vide, ali opet idu u grupi negde, zovite nas. Za slučaj da im se sadržaji dopadaju, to već nije naš problem, obratite se "regularnom" doktoru.

6. Krenite sa detetom u obilazak opština ili gradova koje ne poznaje. Ako izjavi "Ne znam ovu mapu", znate šta treba da radite. Isto tako, najlakši način da vidite da li je dete ovisnik jeste da posmatrate šta radi po kući. Ako pokušava da otvori vrata tako što se prosto zaleće u njih i gura ih glavom i telom, nešto nije u redu. Ako pokušava da vam skoči na glavu da bi dohvatilo kolače sa najviše police, opet neće izaći na dobro, a siguran pokazatelj da nešto nije u redu jeste to što iz kuće izlazi tako što razbije prozor i iskoči kroz njega.

7. Donesite mu loptu. Ako priupita "A šta je to?" bolest je ozbiljno poodmakla i nešto se mora hitno učiniti.

Ako nijedan od ovih testova kod vas u kući ne uspe, a vi još niste sigurni za vaše dete oko toga da li je ovisnik ili ne, dovedite ga, mi ćemo to serijom sofisticiranih testova jako lako utvrditi. Ili, ako je bilo koji od testova urodio plodom, hitno se pojavite u našim prostorijama kako bismo problem zajedno rešili na najlakši mogući način.

A ŠTA RADITI SA DETETOM OVISNIKOM?

... je takođe jedno od pitanja koje se vrlo često postavlja, naravno sa razlogom. I tu ima načina, i tu ima saveta, samo budite smireni i ne činite ništa naglo.

1. Kao glavni i najvažniji savet jeste poslušati sve stavke koje se nalaze u delu PREVENCIJA. Što će reći. Uzeti detetov kompjuter ili mu dati 386. Ne davati mu novac kada ide u školu, niti ga puštati samog da ide i vraća se iz te ustanove. Motriti na njega kada god ide napolje i što je najbitnije, ugraditi mu DlocWed, Nostoj, Nosed, Nokuc, Nomiš i Nogled. To su neki prvi i osnovni koraci koje svaki brižni roditelj mora da uradi.

2. Međutim, stvar uopšte nije toliko bezazlena koliko izgleda, sa detetom koje je već ovisnik i koje tada počinje ozbiljno da krizira. Kriza se manifestuje u konstantnom trčanju kroz kuću, skakanju kroz prozore, sakrivanju ispod i na stolovima, guranju vrata telom i glavom, stalnim frazama koje vaše dete izgovara a koje mogu biti "Need backup", "bomb has been planted", "get out of there it's gonna blow", "cover me", "roger that" i sličnim. Pošto je dete tada u jako teškom stanju i po njega i po vas, veliki broj stručnjaka razmatrao je šta uraditi po tom pitanju te došao do savršenog rešenja - hipnoza. Kako bi bilo koja hipnoza dovela do trenutne smrti pošto bi dete sa CounterStrikea prešlo na nešto drugo, sistem naučnika po staroj narodnoj "Klin se klinom izbija" stvorio je CS hipnozu. Prvi projekat te vrste bio je "Bomba" dok je drugi, znatno bolji, nazvan "Talac".

Kako funkcionišu? Rade po vrlo prostom principu. Posle nekoliko desetina sekundi hipnoze deteta u kriznom stanju, isto postaje - bomba. Bomba iz Counter Strikea. Time se sve njegovo ponašanje potpuno smiruje, više ne skače i ne luduje po kući niti izgovara besmislice, već samo stoji u mestu. Međutim, ova hipnoza je imala jedan downside, a to je da je dete ostajalo u mestu i nikako se nije moglo pomeriti, i ono što je možda još i bitnije, stalno je emitovalo zvuke "piiip, piiip, piiip, piiip" identične onima iz counter strikea. Zvukovi su se ubrzavali "piiiip, piiip, pi pi pi pi pi pipi pi piiiiiiiiiii" da bi došli do neizbežne eksplozije "BUUUUUUM". Naučnici su smatrali da će dete tada prestati sa proizvodnjom zvukova, međutim, prevarili su se. Dete je iznova, nakon zvuka BUUUM počelo da emituje zvukove "biiip, biiip" tako da se nalazilo u konstantnom loopu. Kako je ova vrsta hipnoze kod roditelja dovodila do pojave velikog procenta samoubistava, odbačena je, a pojavila se nova, znatno bolja, pod nazivom - Talac. Ovom hipnozom vaše dete takođe ostaje u jednom mestu, ali ne emituje nikakve zvuke, već samo stoji i čeka. Čeka vas koji ga u Talac hipnozi možete i pomeriti tako što mu priđete i gurnete ga glavom ili telom. Tada dete kaže "Get me out of here" i počinje da vas prati gde god vi želite. Naučnici preporučuju da dete u ovom stanju ostane negde oko nedelju dana, kako bi se njegov organizam sam potpuno oslobodio virusa Counter Strikea, naravno uz sve vaše mere prevencije koje su navedene iznad, a posle nedelju dana morate reći "Hostages has been rescued" i dobićete svoje dete zdravo i izlečeno nazad. Naravno, bitno je da tada pazite da ponovo ne dođe u kontakt sa CSom i zlokobnim šljamom koji drži rogobatne rupe u kojima se zaraza širi, i imaćete ponovo srećno dete koje trči sa drugarima, juri leptire, igra se loptom, gleda izlaske i zalaske sunca i dobro uči, što je i najbitnije.

Eto, naš kratki vodič za roditelje bavi se nekim najvažnijim temama kao što su, kako otkriti da li je dete ovisnik, šta raditi kada to otkrijete, a koje su mere prevencije da dete ne postane zaraženo CS virusom, a na vama je sve ostalo. Ako imate bilo kakvo pitanje, budite slobodni da ga postavite i ako smo u stanju, sigurno ćemo odgovoriti, a vi ne gubite nadu, jer je i naizgled beznadežan slučaj moguće izlečiti, samo treba nešto više vremena.

Sa druge strane naša organizacija ne miruje i vrlo temeljno ispituje i druge viruse poput Quake i UT virusa, i ako se slučajno pojavi epidemija i na ovom polju, objaviće i vodič za roditelje u vezi njih, i naravno bilo kojeg drugog virusa koji može koštati normalnog života vaše dete, i vas.

SREĆNO!

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...