Jump to content

PIŠI ZA RUR I PLAY! ZINE!


Slađan

Recommended Posts

Igrate igre? Umete da pišete? Želite da pišete?

VI STE KADAR ZA NAS!

Kao što već znate, pored standardnih prepirki ovde po forumu mi u RUR-u se bavimo i video igrama jelte i klanrur.rs sajtom i PLAY! Zine besplatnim magazinom. U poslednje vreme smo primetili da nam fali malo različitosti pa smo rešili da pročešljamo forum i vidimo da li ima zainteresovanih gejmera koji bi možda svoje igranje hteli da pretoče u reči. Bile one u vidu recenzija, opštih gejming mišljenja o igrama, industriji, igračima ili prosto pratite vesti i dešavanja iz cele gejming industrije ili još bolje iz nekog određenog segmenta (eSports, MMO, itd.).

Pošto smo svesni da vas ima i da svako ovde ima neki svoj fazon nismo u fazonu da tražimo određenu osobu/osobe već nas više zanima šta se nudi. Naravno, neke opšte detalje i zahteve ću navesti mada nisu ni oni uklesani u kamenu ali su svakako prednost.

- Da imate neki smisao za pisanje (mada ovoga možda niste ni svesni pa probajte pa čak i ako u startu ne izgleda toliko dobro, sve se da ispeglati vremenom)

- Da ste upoznati sa Regional Language podešavanjima u Control Panelu tačnije - da koristite š,ć,ž,đ,š.

- Odgovornost.

- Mislite da imate šta da ponudite, a tu mislimo na stvarno svašta. Pogledajte i dajte predlog kakvu bi vi ulogu mogli da igrate u RUR gejming zajednici.

- Umete da sledite smernice oko određenih standarda pri pisanju.

- NE OČEKUJETE PARE! :D

Možda je bitno i navesti šta nije bitno:

- nije bitno da li imate 18 ili 48 ili 78 godina.

- nije bitno kakve igre igrate dok god su vam zanimljive i umete artikulisano to i da prikažete u pisanoj formi ... AAAALIIII... može i crtanoj! (uvek smo želeli da imamo kaver na FB gde je Dule sa rakijom u jednoj i kontrolama meseršmita u drugoj ruci kako seje smrt (ili zdravlje! PO LEPIM ŽENAMA!!)!).

- nije bitno da li mislite koliko ste dobri, možda mislite da niste, a ispadne da jeste. Dajte da i mi pogledamo to.

- nije bitno koliko vremena imate. Koliko ste spremni da pružite, dok god je kvalitetno mi smo zainteresovani.

Kao što takođe dosta vas zna, mi operišemo uglavnom po principu entuzijazma i pare baš i nemamo da vam ponudimo. Ono što možemo da vam ponudimo je:

- Da vaše sabrano ili odabrano mišljenje o nekoj igri, franšizi, hardveru, stanju u industriji bude podeljeno širom interneta kroz klanrur.rs sajt i PLAY! magazin

- Pomoć pri pisanju tekstova ili prosto vas to zanima i želite da praksirate

- Nabavka igara

- Dalja preporuka ako se pokažete talentovanim i ako vam zatreba naravno. Dosta bivših članova je našlo svoj stalni "hleb" upravo zahvaljujući RUR angažmanu.

- Možda i po koja besplatna majica i neki promo materijal, beta/alfa ključevi ili čak cela igra, zavisno od izdavača i šta i da li nam pošalje naravno.

Sve ovo naravno nije uklesano u kamenu i podložno je promeni i dogovoru. Neki cenjeni članovi foruma su dugi niz godina pisali i ponekad pišu i dalje za nas pa je ovo takođe poziv za te starije članove koji možda imaju želju za nekom recenzijom tu i tamo. Ali naravno svi zainteresovani se mogu javiti.

Razmislite, sedite, napišite nešto, primera radi, recenziju igre, nije bitno koje niti od kada je. Može kao retko, može kao novo. Volite WoW, želite da neko čita vaše pisanije o Warcraftu? Može! Imate omiljenu franšizu ili žanr koji redovno pratite i uvek ima nekih noviteta koje bi svet trebalo da zna? Zašto mu vi to ne bi preneli!?

Sve to mi slobodno šaljite ovde na PM, pa ćemo vam blagovremeno odgovoriti (ja najverovatnije). Isto ako ima i pitanja, slobodno meni na PM ili ovde ispod.

http://klanrur.rs

http://www.play-zine.com

pljk!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

pa znate kako, od vas što ste se javili ovde na topiku nisam ni očekivao ništa pametno, a nekima ne bih dao i meni da plate da pišu bilo gde i bilo šta... sem Stije, njegovi tekstovi su uvek bili puni nade i uživanja u igrama.

Edited by CheighLee
  • Upvote (+1) 2
  • Downvote (-1) 10

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...