Jump to content

The Witcher 3 Wild Hunt


Grotar2

Recommended Posts

Kraj je nebitan, ekspanzija je prica za sebe i zavrsetak i odluke u osnovnoj igri ne uticu uopste. Samo je preporuceni nivo 32. Postoji mogucnost da odmah krenes sa tog nivoa ako zelis.

Edit: jel jos neko ima bug da je Roach postao crn i bez grive?

Edited by Thunderstorm

It’s better to burn out than to fade away

Link to comment
Share on other sites

Smarala me je Geraltova inertnost, čujem da su ubacili alternativni režim kretanja (u opcijama, nije podrazumevano uključen) u nekom od novijih patcheva, tako da Geralt može da se kreće "arkadnije" i da se npr. okreće u mestu, nisam probao još (probaću kad izađu sve ekspanzije :D )

Link to comment
Share on other sites

jedno pitanje. koliko vremena treba da se predje prvi / drugi deo? nisam ih igrao, kod ortaka sam video trojku i izlozio se. zao mi je da igram trojku a da ne predjem prva dva, al' opet nemam ni toliko vremena za igru dnevno.

"The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too"

Link to comment
Share on other sites

Treba po oko 30 sati, ako odradis vecinu kvestova. Verovatno moze da se proleti za manje.
Treci deo se ne naslanja zapravo toliko na prethodne, vec vise na knjige, tako da ne propustas toliko ako ih ne odigras. Jedino ti nece biti poznati likovi, tako da mozes da procitas malo na netu/odgledas neki sazetak, sta ja znam.

Prvi deo je po gameplayu jako drugaciji od treceg, dok je drugi inferiornija verzija treceg dela, sa linearnom pricom i losijim combatom.

It’s better to burn out than to fade away

Link to comment
Share on other sites

Upravo zavrsio HoS i stvarno sjajna expanzija.Svaki dijalog se upija a VO je na nivou kao i u main gameu.Pacing fenomenalno odradjen,zanimljivi likovii,shitload referenci.Posle ovoga ne sumnjam u kvalitet Blood and Wine,sta ce to tek da bude xD

 

 

Edited by SteXmaN
Link to comment
Share on other sites

Imaš na kat-u repack sa igrom na verziji 1.10 i integrisanom ekspanzijom, možda je najlakše da skineš to i samo uvezeš postojeći sejv

Ako sam te razumeo, skinem celu igru patchovanu na 1.10? Malo mi to previse deluje. Hoce li ovi http://www.witcher3live.com/2015/07/download-all-witcher-3-patches-latest.html patchevi lepo raditi na narodnoj FLT verziji igre, je l' probao neko?

Link to comment
Share on other sites

Narodna FLT verzija bi trebalo da je GoG izdanje 1.0, u tom slučaju treba ti samo "The.Witcher.3.Wild.Hunt.Update.v1.10-BAT" (koji je oko 10 GB), plus "The.Witcher.3.Wild.Hunt.Hearts.of.Stone.Expansion.Pack.DLC-BAT" (10 GB) preko toga ako hoćeš i ekspanziju, mada bolje da odmah skineš taj repack od 25 GB nego ovih 20 GB pa da se zajebavaš s pečovanjem.

  • Upvote (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...