Jump to content

Borderlands 2


Slađan

Recommended Posts

Da, krenuo sam nasiroko da pisem, tipa doolio kad se raspise ali rekoh, da skratim, poenta je i dalje tu, nije port. Paralelno razvijana igra i za konzole i za PC, stim sto se iz samih menija i svega ostalog vidi da je igra napravljena da bude super co-op zabava sa lakocom pristupa za sve na svim platformama.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

Link to comment
Share on other sites

vaistinu, predobra je igra, bolja od keca. nema tog smaranja na početku, izazovno je, odlične su klase, odlična je mehanika, oružje, neprijatelji, bossovi, dizajn nivoa, humor. bez sumnje najbolji co-op koji sam igrao do sada

/

el mozhe krekovana verzija u coopu nekako?

neka osoba glupak hehe

Link to comment
Share on other sites

meni sa skid krekom radi ok ali ja pokrećem direktno igru iz C:Program Files (x86)2K GamesBorderlands 2BinariesWin32Borderlands2.exe , ne korstim launcher.

Plus, sam se zajebao kad sam instalirao i po navici umesto da samo kopiram tj. mergeujem Binaries folder, ja obrišem i prekopiram foldera samo iz img-a i naravno onda ne šljaka.

Vidim da se Laki malo mučio/ muči sa Launcherom, možda on ima nešto pametnije da doda na to.

Edited by CheighLee

pljk!

Link to comment
Share on other sites

Nemam nažalost ništa, isključivo kada sam pokušao da importujem igru u Steam zbog shotova dešavalo se to isto - kliknem na play i ništa, ali kada pokrećem igru normalno bez Steama i sa njegove standardne prečice, šljaka sve kako treba.

Inače je igra odlična, humor na nivou, mnoooogo bolja nego kec posebno na početku, lako te uvuče, kec je bio katastrofa po tom pitanju. Koop je sigurno još interesantniji mada ga nisam probao nešto detaljno.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

 

 

The Borderlands 2 $100,000 Loot Hunt sweepstakes is over and Claptrap has surfaced from the mountain of entries with the winning names clamped in his, er, pinchers. Among the lucky people now drowning in swag and dolla' dollar bills are Christopher Kuehne with a whopping $50,000, Patricia Ohlund with a hefty $20,000, Caleb Klenk with an awe-inspiring $15,000 and Matt Deegler with a sizeable $10,000!

From all of us at Gearbox and 2K, we want to give you all a great big "thank you" for participating and for being patient while we indexed over a million digital entries and tens of thousands alternate entry post cards.

We look forward to sharing many more experiences with you in the future -- until then, enjoy some of the statistics and insight below!

 

1e71790a1c5bc5dd21f4c7077edc41191e3124ea

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Igra mi je vratila želju za gamingom, iako sam verovao da je to gotovo, da sam prestario:-) Igram sa Mayom, prosto se oduševim kad:

 

Bacim Pahselock u grupu protivnika, sa bonusom da privlači ostale ka sebi;

 

drmnem u tu grupu granatu sa bonusom da pre eksplozije privlači protivnike;

 

Dok granata puca i razliva koroziju po svima, ja ih polivam sačmaricom čije svako zrnce ima bonus explosive damage. Ludnica!

 

Posebno su mi drage te bonus explosive damage sačmarice, jer me i stilom pucanja, i sporijim letom zrna, i načinom na koji treba sa tim igrati dosta podesećaju na igranje flak cannonom iz Unreal Tournament-a :-)

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

За викенд игра била на попусту, те је узех (пошто ми је изгледала ок на јутјубету, а и ви је овде исхвалисте).

 

Онако, није баш добра... одлична је :)

 

Баш ме пријатно изнанадила игра.

Edited by brue
  • Upvote (+1) 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...